Wpis z mikrobloga

Mam pytanie do mirkowych kucy więc zawołam @LibertyPrime @RPG-7 @Velati
Naprawdę nie przeszkadza Wam podejście do kwestii wschodnich? Na wiele rzeczy, które wygaduje JKM można przymknąć oko, ew. wytłumaczyć niezrozumieniem, ale te jego wywiady dla rosyjskich mediów raczej nie pozostawiają wątpliwości i zapalają czerwoną lampkę (przynajmniej u mnie). Serio, Polacy sprowokowali Majdan, żeby zyskać poparcie USA? Serio? Albo teraz czytam oficjalne konto KorWin na twiterze w odpowiedzi do Migalskiego (screen poniżej), że Partia Zmiana ma w sumie spoko podejście do spraw wschodnich i "oby było nas więcej". I mean, really?
#korwin #4konserwy #polityka
Pobierz lkg1 - Mam pytanie do mirkowych kucy więc zawołam @LibertyPrime @RPG-7 @Velati 
Napr...
źródło: comment_Xk0AiGMEBojA0tBHjfJKFnlQQ6XdlGpD.jpg
  • 10
@lkg1: Przecież orałem Korwina za podejście do tego konflikut już kilka dobrych razy, nie chce mi się więcej. On nie gada tak dlatego, że jest jakimś agentem tylko ma takiego #!$%@?, że musi gadać inaczej niż inni. Można nawet pisać różne rzeczy, bo jak ktoś chce poważnie podejść do sprawy to nie wiadomo jak z tym Majdanem było ale pisane o tym, że USA chce wojny z Rosją to śmiech na
@Velati: Znam sporo osób, które przez te wypowiedzi coraz bardziej zastanawiają się, żeby jednak na Kukiza zagłosować. Mimo, że to też nie jest super wybór. Ale i mi też ciężko tego pieprzenia coraz bardziej słuchać
@Velati: > On nie gada tak dlatego, że jest jakimś agentem tylko ma takiego #!$%@?, że musi gadać inaczej niż inni.

I uważasz, że to w porządku? Jako wyborca ufasz takiej osobie?

@czlapka: Na Kukiza czyli na JOW, bo nic innego w swoim programie wyborczym nie umieścił...