Aktywne Wpisy
Minieri +173
Jaka paruwa wariacie?
”Spragnionych napoić, głodnych nakarmić" - nasze motto sobotnich nocek na stacji. Nie ma większej satysfakcji niż uśmiech #!$%@? klienta o 3:00 po tym jak mu odpicowałeś git hot doga. Ludzie serio nam dziękują że im życie ratujemy po baletach xD To wbrew pozorom ważna społecznie praca.l ( ͡º ͜ʖ͡º)
”Spragnionych napoić, głodnych nakarmić" - nasze motto sobotnich nocek na stacji. Nie ma większej satysfakcji niż uśmiech #!$%@? klienta o 3:00 po tym jak mu odpicowałeś git hot doga. Ludzie serio nam dziękują że im życie ratujemy po baletach xD To wbrew pozorom ważna społecznie praca.l ( ͡º ͜ʖ͡º)
Reretos +4
Czy informatyka to obecnie najgorszy kierunek studiów? Wydaje mi się, że perspektywy są znacznie gorsze niż po wyśmiewanych socjologiach, psychologiach itp. Tam po studiach to przynajmniej idzie się do pracy w jakimś korpo za typową korpostawkę, a w trakcie i po informatyce? chyba jedynie bezrobocie. I pewnie zaraz znajdzie się ktoś kto napisze, że zdolni sobie zawsze poradzą. Tylko w tym przypadku osoba zdolna to ktoś kto poświęcił tysiące godzin na naukę
mam problem podczas pobierania rar wyskakuje mi problem "ups podczas wyświetlania podglądu wystąpił problem"
jak ściągnąć ten plik rar z gmaila? dodam że był zahasłowany