Wpis z mikrobloga

Mój pierwszy samochodzik to Audi A3 1.6 LPG z 2000 r.
Dostałem go w spadku po moim dziadku 2 lata temu. Miał przejechane 89 tyś km, aktualnie stan licznika to 110 tyś. Autko igła, tylko siadać i jeździć ale jak na młodego, zaczynającego zarabiać osobnika tej ziemi troszkę za dużo spalał, niestety ten silnik dużo pije a wiec rok temu założyłem sobie do niego gaz.

Auto sprawuje się bez większych problemów choć ostatnio musiałem do niego trochę włożyć, wymieniłem przedni zderzak i grill bo 2 miesiące temu sarna wymusiła mi pierwszeństwo a ubezpieczona nie była, naprawa poszła z mojego portfela, poza tą wymianą to jeszcze cieknie mi płyn chłodniczy z rozdzielacza. Rozdzielacz będę wymieniał we wtorek.

#pierwsze4kola
domino19 - Mój pierwszy samochodzik to Audi A3 1.6 LPG z 2000 r. 
Dostałem go w spad...

źródło: comment_BtXqbeoP23slM2EnyHojCcsJeNzEf0Rs.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@domino19: 1.6 101 koni? Dużo pali? Przy normalnej jeździe kolo 8 litrów brało, jak się depnelo to do 9 podchodzilo. To nie jest aż tak dużo jak na tamte silniki, norma.

A LPG to dar od Boga. Mam ten sam rocznik, gaz założyłem miesiąc temu. 20 zł na 100 km (20 z groszami wyszlo), jak jechałem w "trase" to za 22 zł zrobiłem nawet 140-150 km (nie pamiętam dokładnie, bo
  • Odpowiedz