Aktywne Wpisy
kaziuwichura +264
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
pierdas007 +550
dzisiaj zamówiłam babci ubera - w sumie wyszło jakoś 55 zł bo to trochę poza miastem, zapłaciłam kartą. Kierowca na koniec kursu powiedział babci która ewidentnie się nie zna na tym, że musi zapłacić gotówką 70 zł. Mogę jakoś to rozwiązać inaczej niż przez czat ubera który mnie olewa automatycznymi wiadomościami? #uber #kiciochpyta
Dostałem go w spadku po moim dziadku 2 lata temu. Miał przejechane 89 tyś km, aktualnie stan licznika to 110 tyś. Autko igła, tylko siadać i jeździć ale jak na młodego, zaczynającego zarabiać osobnika tej ziemi troszkę za dużo spalał, niestety ten silnik dużo pije a wiec rok temu założyłem sobie do niego gaz.
Auto sprawuje się bez większych problemów choć ostatnio musiałem do niego trochę włożyć, wymieniłem przedni zderzak i grill bo 2 miesiące temu sarna wymusiła mi pierwszeństwo a ubezpieczona nie była, naprawa poszła z mojego portfela, poza tą wymianą to jeszcze cieknie mi płyn chłodniczy z rozdzielacza. Rozdzielacz będę wymieniał we wtorek.
#pierwsze4kola
@Lysyn: mniejszy w mieście trzeba katować, większy nie, różnicy w spalaniu nie odczuwam
A LPG to dar od Boga. Mam ten sam rocznik, gaz założyłem miesiąc temu. 20 zł na 100 km (20 z groszami wyszlo), jak jechałem w "trase" to za 22 zł zrobiłem nawet 140-150 km (nie pamiętam dokładnie, bo