Mireczki nie wiem co zrobić. Swiruje ostatnio z #rozowypasek mocne 8/10 i temat zszedł na jej siniaka (dosyć duży na ręce). Powiedziałem żeby stejka położyła to zejdzie, a ona żebym przyniósł, no to ja ze jutro w szkole jej dam. No i brać tego stejka zapakować i jutro jej dać, czy np zapakować czekoladę i będzie niespodzianka. Bo z mięsem do szkoły trochę przypał. #logikaniebieskichpaskow #problemypierwszegoswiata #kiciochpyta
@TurboMirek: Pamiętaj, że kobiety to takie dziwne stworzenia które wbrew temu co mówią lubią jak je facet czasem wytarmosi. Jak będziesz cipą (nie twierdzę, że jesteś) to cię baba wyrucha nawet się nie zorientujesz jak i kiedy i to będzie tyle. Życzę ci żebyś poza miłością trafił na taką kobietę która będzie wiedziała czego i jak chce.
@TurboMirek: Życie to nie jest tylko bajka z wielka miłością, i innymi "pierdołami". Czasem jest c-----o i trzeba to móc przetrwać. Czasem trzeba komuś dać w ryja bo nie ma innej możliwości, a czasem musisz w łóżku zrobić z kobietą to na co ty masz ochotę i to tylko dla twojej przyjemności całkowicie bez wyrzutów sumienia zapominając o jej. I nie zdziw się jak ci ona rano powie, że tak
@Miszkurka2000: ciężko mi cumplu, ojciec pracował za granicą wiec wychowała mnie praktycznie mama i wpoila mi szacunek do kobiet i inne takie, nie miałem też silnego męskiego wzorca, mało ojca widziałem. Jestem też wierzący i to wszystko gryzie się ze sobą. Pracuje nad wieloma rzeczami, dochodzą niestety jeszcze kompleksy, byłem młodszy to miałem sporo nadwagi i bylem lekko dręczony w szkole. Teraz ciężko wszystko obrócić o 180 stopni. Ehhh... Musiałem
@TurboMirek: Ja kiedyś byłem i bardzo wierzący i praktykujący, miły, szczery, pomocny, szanowałem kobiety itp, itd. ale życie pokazuje że to wszystko było dobre 100 lat temu, a teraz JEST inaczej i do tej inności trzeba się dopasować albo zginiesz. I kobiety już nie te co kiedyś.
zapros na stejka, jak poje czerwonego miesa (zelazo) To jej siniaki jej sie nie beda tak czesto robic.
@frozenrb: Swoją drogą ciekawe to jest, że mężczyźni częściej wybierają czerwone mięso niż kobiety - nam chyba powinno bardziej zależeć? W końcu to my jesteśmy bardziej narażone na niedobory żelaza, a i siniaki miewamy częściej. Logiczne by było, żeby nam to smakowało bardziej niż panom, tymczasem mi się nie podoba nawet zapach
Nie skacz jak ci zagrają.
Idę spać.
@frozenrb: Swoją drogą ciekawe to jest, że mężczyźni częściej wybierają czerwone mięso niż kobiety - nam chyba powinno bardziej zależeć? W końcu to my jesteśmy bardziej narażone na niedobory żelaza, a i siniaki miewamy częściej. Logiczne by było, żeby nam to smakowało bardziej niż panom, tymczasem mi się nie podoba nawet zapach