1. Gra straciła połączenie z serwerami rockstara (co wcale by mnie nie dziwiło). Jeżeli nie jesteś za firewallem to najpewniej serwery są przeciążone. 2. Coś innego spowodowało crasha, w efekcie gra powróciła do launchera który próbował Cię ponownie zalogować(?). Ale wtedy wyskoczyłoby okienko z błędem.
@stackoverflow: dobra, sprawdzilem to drugi raz i nadal się nie zgadzają te hashe, no cóż, trzeba to zrobić drugi raaz prawdopodobnie przez to że podczas instalacji usunąłem plik part, ale jestem głupi ( ͡°͜ʖ͡°)
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
#gtav
ja jeszcze nie sprawdzałem, jestem w robocie. Daj znać czy to działa.
1. Gra straciła połączenie z serwerami rockstara (co wcale by mnie nie dziwiło). Jeżeli nie jesteś za firewallem to najpewniej serwery są przeciążone.
2. Coś innego spowodowało crasha, w efekcie gra powróciła do launchera który próbował Cię ponownie zalogować(?). Ale wtedy wyskoczyłoby okienko z błędem.
prawdopodobnie przez to że podczas instalacji usunąłem plik part, ale jestem głupi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://pastebin.com/eUX8h2R8