Wpis z mikrobloga

Nie polecam kupowania na agito. Zamówiłem GTA 5 w preorderze w STYCZNIU, kiedy to jeszcze premiera nie była przesunięta. Przesunęli premierę, więc myślę "Ok, preorder się pokisi do kwietnia. Przecież to nie jest jakiś lewacki sklep, który by mnie okradł". Mamy kwiecień, wchodzę w zakładkę "Moje zamówienia, a tam pustka a strona produktu GTA 5 jest tylko dostępna przez linka który miałem na mailu tzn. już tam tej gry nie sprzedają, ale patrzę na opis produktu gdzie jest napisane "PLANOWANA DATA WYSYŁKI 13 KWIETNIA". Więc niby wszystko fajnie ale dla pewności piszę maila do supportu o co chodzi, czekam 4 DNI na odpowiedź i dostaję wiadomość "Wszystko w porządku, planowana data wysyłki to 14 KWIETNIA". Czyli grę dostanę dzień po premierze mimo, że zamówiłem ją w pre-orderze. Trzymajcie mnie bo nie mogę. Człowiek pół roku czeka na grę a i tak nie dostaje jej na czas... Jednym słowem nie polecam sklepu i odradzam pre-orderów w agito.pl

#pcmasterrace #agito #gorzkiezale
  • 35
  • Odpowiedz
@Acnologia: jak masz przelewem no to nic z tym nie zrobisz, niestety poczekasz.

Ja w tym momencie pisze do nich żeby #!$%@? to, brałem agito tylko dlatego że darmowa przesyłka pobraniowa.A tu hops, czuje się oszukany, i pójde na nocną premiere do empiku.
  • Odpowiedz
Pre-order nie znaczy z definicji, że coś dostaje się wcześniej (choć bardzo często tak jest), a że można zamówić wcześniej. To jest pre-order, a nie pre-deliver.
  • Odpowiedz
@Acnologia: @ArdattYakshi: racja, do tego oni mieli jakoś 2 tygodnie temu zmiane wyglądu i przez jakiś czas w ogóle nie było historii zamówień. Mam wieśka tam zamówionego na ps4 to teraz w ogóle go nie widać, bo przywrócili tylko zrealizowaną historię. No ale nigdy mnie nie zawiedli, więc pewnie przyjdzie, tylko nie będzie dostarczony przed premierą, bo to się rzadko kiedy zdarza.
  • Odpowiedz
@Acnologia: Zgadza się, nie dostałem potwierdzenia wysyłki. Nie liczę już na to, że gra została wysłana. Być może w związku z tymi ich zmianami w systemie nie wygenerowało się potwierdzenie wysyłki, i dostanę poinformowanie od Inpost (bo wybrałem paczkomat), ale byłbym zaskoczony gdyby tak się stało. Dam znać, gdyby się okazało, że mnie potraktowali inaczej niż Ciebie. Pozdro.
  • Odpowiedz