Aktywne Wpisy
Serio źle to brzmi z ust tego żałosnego showmana...
Zresztą widać po komentarzach. Tragedia będzie, jak jeszcze zostanie prezydentem.
#ukraina #wojna #rosja #bekazlewactwa #holownia #polska
Zresztą widać po komentarzach. Tragedia będzie, jak jeszcze zostanie prezydentem.
#ukraina #wojna #rosja #bekazlewactwa #holownia #polska
ewa-m +7
#randkujzwykopem #slask
Ostatnio zaszło wiele bolesnych zmian w moim życiu ale walczę i zaczynam od szukania dobrej pracy. Pochwalę się że jutro mam dwie rozmowy o pracę w obiecujących firmach w Częstochowie.
Idąc za ciosem chciałabym w moje urodziny umówić się na kawę z interesującym człowiekiem. Urodziłam się 22 lutego 1990 roku o godzinie 9 rano:)
O sobie ładna blondynka o szaroniebieskich oczach, 165 cm wzrostu, 64 kg, kobieca sylwetka. Mam wyższe
Ostatnio zaszło wiele bolesnych zmian w moim życiu ale walczę i zaczynam od szukania dobrej pracy. Pochwalę się że jutro mam dwie rozmowy o pracę w obiecujących firmach w Częstochowie.
Idąc za ciosem chciałabym w moje urodziny umówić się na kawę z interesującym człowiekiem. Urodziłam się 22 lutego 1990 roku o godzinie 9 rano:)
O sobie ładna blondynka o szaroniebieskich oczach, 165 cm wzrostu, 64 kg, kobieca sylwetka. Mam wyższe
Dzisiaj do wygrania gra niezbyt popularna, ale wala się po kompie i w sumie muszę się jej pozbyć, bo aż wstyd ją mieć...
Mowa oczywiście o...
Grand Theft Auto V (wersja na platformę R*, nie na #steam )
Liczę się z tym, że gra nie będzie miała wzięcia, bo w końcu już jest stara i chyba nikomu się nie podobała (średnia ocen na Metacritic wynosi ~93/100 więc widać, że gunwo straszne). Fabuła ponoć też wujowa...
Więc zaczynajmy!
Zasady jak zawsze, jedna zagadka prowadzi do drugiej, jak dotrzesz do końca, będziesz wiedział(-a) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zagadki są lekkie, łatwe i przyjemne ʕ•ᴥ•ʔ
Pierwsza to oczywiście ten wpis.
Powodzenia! (。◕‿‿◕。)
#darkalchemyrozdaje #rozdajo
@emsk: ja też nie.
@majsterkong: wydaje mi się, że dopasowałem odpowiednio, ale cóż.