Jakoś w październiku był prowadzony projekt w Wrocławiu. Na mieście stały pianina i można było sobie na nich pograć. Ma ktoś więcej info na ten temat, i czy cała akcja będzie powtórzona jeszcze kiedyś? #wroclaw
@RudyBrunet: może jak się sezon festiwalowy zacznie. Wujek mi mówił, że w Lyonie cały czas na dworcu stoi pianino. I w Wenecji, dalej sie nie orientuje, ale może Wro kiedyś przypnie na dłużej takie pianino, i hope ;D
@RudyBrunet: a to nie była jakaś większa akcja, nie tylko we wro? byłem wtedy w amsterdamie i na dworcu też stało, i to bardziej fortepian niż pianinio
@revolta: Z tego co czytam, była to akcja prowadzona przez "Grolsch". Były to jakieś artystyczne pianina, chyba 5 ich było. Projekt był realizowany w Warszawie i Wrocku. Możliwe że w innych krajach też. Napisałem wiadomość do "Grolsch", zobaczymy co odpiszą, o ile w ogóle coś odpiszą.
Ma ktoś więcej info na ten temat, i czy cała akcja będzie powtórzona jeszcze kiedyś?
#wroclaw
Były to jakieś artystyczne pianina, chyba 5 ich było.
Projekt był realizowany w Warszawie i Wrocku. Możliwe że w innych krajach też.
Napisałem wiadomość do "Grolsch", zobaczymy co odpiszą, o ile w ogóle coś odpiszą.