Wpis z mikrobloga

@ja-jasiek: przecież customowe skiny były już dawno dostępne, ale w nich chodzi o to, że tylko ty je widzisz, a myślę ze chrome packi recolorowaly by je dla wszystkich w grze, więc nie wiem o co taki szum
  • Odpowiedz
@Picasso7: O to, że Riot napisał, że będą kosztować po pięć dolców bo trzeba włożyć w to ogrom pracy i ta cena jest tego odzwierciedleniem. A reszta, to tylko efekt tego :)

No i wcześniej nikt wielkiej uwagi na custom skiny nie zwracał. Dzięki temu trochę więcej osób się dowie.
  • Odpowiedz
No i wcześniej nikt wielkiej uwagi na custom skiny nie zwracał.

@ja-jasiek: I dalej nie będzie zwracał uwagi, świadomość że istnieją jest duża, ale procent który używa jest mały. Co do chrome packów nie jest jeszcze sprawa zamknięta, że nie będą w jakiś inny sposób do zdobycia.
  • Odpowiedz
@I_remember_You: Nikt na nie zwracał uwagi, bo jak miało być o nich głośno? A teraz będzie - bo odwalają pracę za Riot i pokazują ile ona jest naprawdę warta.

@Picasso7 - trzy alternatywne barwy, do jednej skórki, do jednej postaci. 19 złotych wg. aktualnego kursu. Konkurencja ma to za friko, a Riot łże, że wypruwają sobie żyły zmieniając kolory. Także tego... to dużo. Przede wszystkim dużo ściemy, ale też
  • Odpowiedz
@I_remember_You: okej, w internecie, luzik. Ale i tak będę się trzymał tego, że świadomość i zainteresowanie wzrośnie pod wpływem tego. Zwłaszcza, że dla amerykańca, który w tę grę pakuje masę dolców, konieczność płacenia za taką pierdołę to obelga. Dla polaka, wydającego podobne sumy? Tym bardziej.
Jakby było inaczej, to całej sprawy by nie było :D
  • Odpowiedz
@I_remember_You: Amerykańce jakoś wywołali tą całą akcję, głównie dlatego, że nie pasuje im to co Riot odwaliło.
I nie przesadzajmy z tymi groszami, za pięć dolców można całkiem sporo kupić.
Jakby Riotowi się hajs zgadzał, to by takiej trzody nie robił. A już na pewno nie wyceniał godziny w Fotosklepie na 5 dolców :P
  • Odpowiedz