Aktywne Wpisy

crystalek10 +7
mam pytanie do męskiej części:
czy ważne są dla was:
1. wykształcenie u partnerki
2. zawód/rodzaj pracy jaką wykonuje
pytam na fali zasłyszanej rozmowy bo w sumie temat dość interesujący.
#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski
czy ważne są dla was:
1. wykształcenie u partnerki
2. zawód/rodzaj pracy jaką wykonuje
pytam na fali zasłyszanej rozmowy bo w sumie temat dość interesujący.
#zwiazki #pytanie #niebieskiepaski
ewa-m +36
#randkujzwykopem #slask
Blondynka, 34 lata, wyższe wykształcenie, wzrost 165 centymetrów, waga w normie - pozna bezdzietnego ( też nie mam dzieci, wynajmuję mieszkanie w centrum Częstochowy, mieszkam z kotem) pana o bystrym umyśle, lubiącego rozmowę, dojrzałego emocjonalnie, w podobnym wieku, zadbanego. Chętnie wymienię się zdjęciem na priv, nie szukam chada ale też nie spodoba mi się facet który nie wie do czego służy szczoteczka do zębów czy chodzi dziesięć lat w jednym
Blondynka, 34 lata, wyższe wykształcenie, wzrost 165 centymetrów, waga w normie - pozna bezdzietnego ( też nie mam dzieci, wynajmuję mieszkanie w centrum Częstochowy, mieszkam z kotem) pana o bystrym umyśle, lubiącego rozmowę, dojrzałego emocjonalnie, w podobnym wieku, zadbanego. Chętnie wymienię się zdjęciem na priv, nie szukam chada ale też nie spodoba mi się facet który nie wie do czego służy szczoteczka do zębów czy chodzi dziesięć lat w jednym

Jak jest w końcu z przysiadami, jak najbliżej do ziemi czy zmuszać się do stopu gdy uda równolegle do ziemi?
Czyli dobrze robię ( ͡° ͜ʖ ͡°) dlaczego tak często w necie piszą o pozycji równolegle do ziemi? Przecież to strasznie niekomfortowe jest.
@Cavalorn: Bo wtedy możesz dać więcej ciężaru, niektórzy się tym podniecają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Są ludzie którzy robią to naturalnie ale większość nie będzie w stanie.
@koniarek: to nie badania tylko zwykła fizyka. I nie chodzi o przeciążenia na kolanach.
Przy kącie prostym jest największy moment względem osi która przechodzi przez kolano. Co znaczy tyle, że wtedy masz największy ciężar do
@berti: Jak zaczynałem robić przysiady to do pozycji równoległych kolan, później naczytałem się o atg i chciałem sprawdzić jak głęboko zejdę. Bardzo się zdziwiłem, że bez żadnych treningów pogłębiających mogę bez problemu zejść do poziomu, że dupa styka się z łydkami.
Plank jest najlepszym ćwiczeniem na mobilność w przysiadzie.
Stan prosto, wypchnij całe powietrze z płuc, ale tak na maksa. Teraz masz odpowiednią pozycję kręgosłupa.
Z takiego stanu masz zrobić przysiad
Jeśli w sytuacji kiedy nie musisz trzymać równowagi (bo złapałeś się czegoś) jesteś w stanie zrobić ATG z prostymi plecami, to do wzmocnienia są mięśnie głęboki brzucha