Mirki. Zakupiłem towar na #allegro. W momencie, gdy chciałem płacić przez #payu zauważyłem, że zdjęcie produktu i opis nie zgadzają się ze sobą i zdecydowałem poinformować sprzedawcę, że nie zapłacę i nie decyduję się na zakup. Sprzedawca grozi mi przesłaniem informacji do allegro, hurr durr etc. Czy ktoś miał podobną sytuację? Czy grożą w związku z tym jakieś inne konsekwencje niż ostrzeżenie od allegro, negatyw etc? Nie wiem czy się pakować do sztumy ( ͡°͜ʖ͡°) #kichiochpyta #alledrogo
@PolskiSpecjalista: Ładnych parę lat temu dostałem ostrzeżenie od Allegro za wycofanie się z kup teraz, już po zakupie a przed płatnością. Dostałem ostrzeżenie że sprzedający wystąpił o zwrot prowizji i dają mi ostrzeżenie, a jak zdobędę 3 to blok czy coś. Nie wiem jak teraz, ale wtedy w sumie nic się nie stało.
Sikorski odwala taką robotę na arenie międzynarodowej, Tusk odblokował 600mld. Takich polityków nam trzeba. Poważnych i szanowanych. W komentarzu zdjęcie dla kontrastu.
#kichiochpyta #alledrogo
Komentarz usunięty przez moderatora
Ładnych parę lat temu dostałem ostrzeżenie od Allegro za wycofanie się z kup teraz, już po zakupie a przed płatnością. Dostałem ostrzeżenie że sprzedający wystąpił o zwrot prowizji i dają mi ostrzeżenie, a jak zdobędę 3 to blok czy coś. Nie wiem jak teraz, ale wtedy w sumie nic się nie stało.
Jakby nie było mam 14 dni na powiedzenie "nie kolego".