Wpis z mikrobloga

@wykopkami: ostatnia chwila wspanialosci maly chlop mulda cyca ktory przed jego urodzeniem byl niewidoczny praktycznie a za 6 mies. bedzie obwisly i nadejdzie era push upow
  • Odpowiedz
@ncpnc:

No cóż, nie ma się czego wstydzić jestem dumna, że mogę karmić Naduśkę cycem

zresztą, nie każdemu muszę się podobać, mam męża od podobania się

Jestem dumna że karmię piersią, mam męża od podobania się więc oglądajcie mnie!
  • Odpowiedz
@wykopkami: Może jestem dziwny, ale to jej c-c i jej sprawa, mi to nie przeszkadza. Tak się składa, że c--e od tego są, by nimi karmic dzieci, a jak się kobieta chce tym chwalić, bo daje jej to szczęście, to jej prawo. Widać społeczne niepisane normy jej w tym nie przeszkadzają. Jeśli wiec przeszkadzają Tobie to możesz zwyczajnie nie patrzyć :)
  • Odpowiedz
@ncpnc: Odpowiedziałabym więcej co o tym myślę, ale nie chcę tu zaczynać tego tematu, bo wszyscy wiemy jaką gównoburzą się zawsze kończy, więc na tym etapie i w zgodzie najlepiej zakończyć :P
  • Odpowiedz
@wykopkami: Widziałem kiedyś jak kobieta karmiła dziecko w galerii krakowskiej. Bynajmniej nie poczułem się zgorszony, wszak dziecko domagało się pokarmu. W sumie to też nie dziwię, się ze kobieta zamieściła na fejsie fotunię. Ludzie gdyby mogli, to wrzuciliby na tablicę zdjęcie z porannej / wieczornej defekacji.

• Odpowiedz