Wpis z mikrobloga

@Maver87: chirurgiczne bo chirurg musi, zwykli dentysci sie boja wyrywac 8, ale nie ma czego, wychodza jak wszystkie inne zeby ;] chyba, ze masz nimi jakis problem, typu krzywo rosnie czy cos
  • Odpowiedz
@Maver87: Nie martw się. To naprawdę bezbolesny zabieg. Czasem zdarza się że po wyrwaniu boli (u mnie na szczęście obyło się nawet bez ketanolu) ale świadomość że nie masz już tego #!$%@? w paszczy koi ból ;) Głowa do góry.
  • Odpowiedz
@Maver87: Łooo , miałem wyrywane dwie leżące ósemki trzy lata wstecz.
Pierwsza poszła prawie bezboleśnie, ale przy drugiej prawie zszedłem:(
Kilkakrotne znieczulenie dostałem , a cały czas czułem jak mi podważa zęba.
Znieczulenie nie działało i chirurg chciała przerwać zabieg. Nie pozwoliłem to przywaliła mi jeszcze dwa zastrzyki i dopiero jakoś wydłubała zęba. Straszne przeżycie.
  • Odpowiedz
@Maver87: Bez znieczulenia hier. Ogólnie ropa mi się zebrała i coś tam niby znieczulenie miało nie działać. Płakałem jak dziecko. Także strach jest zrozumiały :D
  • Odpowiedz
@plazma: @Felonious_Gru: @pavulon78: @Will_o_the_wisp:

po pierwsze boję się, że rzygnę, bo odruch wymiotny jak coś tam będą mi wsadzać głęboko w paszczę jest, a po drugie boję się bo ósemka jakby z jednej strony bardziej wyszła i boję się, że będą mnie jakoś ciąć, żeby mieli za co złapać... straszny to jest stres...
  • Odpowiedz