Aktywne Wpisy
wykop +14
Dzień dobry, Wykop (ツ)
1. Śpieszymy poinformować Was, że dostępna jest już najnowsza aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOS. W tej wersji między innymi: całkowicie przebudowaliśmy Stronę Główną i Wykopalisko, dostosowaliśmy stronę tagu, dodaliśmy slider hitów, poprawiliśmy wszelkie przejścia na ulubione, obserwowane i hity. To nie wszystkie zmiany, dlatego zachęcamy zapoznania się ze zmianami.
Aplikacja iOS - możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
2. Aktualizację w ostatnich dniach miała również wykopowa aplikacja androidowa -
1. Śpieszymy poinformować Was, że dostępna jest już najnowsza aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOS. W tej wersji między innymi: całkowicie przebudowaliśmy Stronę Główną i Wykopalisko, dostosowaliśmy stronę tagu, dodaliśmy slider hitów, poprawiliśmy wszelkie przejścia na ulubione, obserwowane i hity. To nie wszystkie zmiany, dlatego zachęcamy zapoznania się ze zmianami.
Aplikacja iOS - możecie pobrać na stronie:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
2. Aktualizację w ostatnich dniach miała również wykopowa aplikacja androidowa -
GryzeKisiel +24
Da się jakoś obniżyć libido? Pytam serio. Jakieś ćwiczenia, medytacja, hobby, tylko nie tabletki. Zauważyłem że jestem strasznie sfrustrowany i to się mocno odbija na związku.
Próbowałem kiedyś rozmawiać z żoną i kończyło się to zawsze tym, że się na mnie obrażała, była niemiła, zrzucała winę na mnie i cały świat, mówiła że jak seks jest dla mnie taki ważny to mam sobie znaleźć inną, może „jakąś byłą dziwkę która będzie się
Próbowałem kiedyś rozmawiać z żoną i kończyło się to zawsze tym, że się na mnie obrażała, była niemiła, zrzucała winę na mnie i cały świat, mówiła że jak seks jest dla mnie taki ważny to mam sobie znaleźć inną, może „jakąś byłą dziwkę która będzie się
Mireczki kto jest obsrany na miętowo bo jutro idzie na chirurgiczne wyrywanie ósemki?
Nie polecam tego stresu...
@plazma: hehe mnie też coś takiego niedługo czeka
Pierwsza poszła prawie bezboleśnie, ale przy drugiej prawie zszedłem:(
Kilkakrotne znieczulenie dostałem , a cały czas czułem jak mi podważa zęba.
Znieczulenie nie działało i chirurg chciała przerwać zabieg. Nie pozwoliłem to przywaliła mi jeszcze dwa zastrzyki i dopiero jakoś wydłubała zęba. Straszne przeżycie.
po pierwsze boję się, że rzygnę, bo odruch wymiotny jak coś tam będą mi wsadzać głęboko w paszczę jest, a po drugie boję się bo ósemka jakby z jednej strony bardziej wyszła i boję się, że będą mnie jakoś ciąć, żeby mieli za co złapać... straszny to jest stres...
Czyli ja to moglam czuc? ;_; powinien wiedziec, czy jest ok xD