Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +40
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +258
źródło: 1000009008
Pobierz

#programowanie #januszeprogramowania #logikarozowychpaskow
Widziałem kiedyś w kodzie jakiejś strony, że klasa odpowiedzialna za podświetlenie przycisku aktywnego była nazwana 'wcisniety'. Ot takie luźne skojarzenie :D
@oggy1989: are you f****ing kidding me? jak się nie znam na tańcu ludowym to nie robię o tym pracy
I już wiedziałem, że to będzie dobre:D
Swoją drogą linkowanie wikipedii... Takie coś nie powinno przejść. Czy tak trudno było dotrzeć do źródła tego skąd to wszystko trafiło do wiki?:(
A to, co piszecie o umiejętności edycji dużych dokumentów u studentów to prawda. Pisałem w tym roku pracę inżynierską i praktycznie uczyłem się od zera jak zrobić spis treści, jak powinno się dzielić tekst na akapity,
Nikt tak na prawdę nie czyta tego, czasami włącznie z promotorami. Ja się nad swoją napociłem, naprodukowałem, a recenzent nawet nie przeczytał... Nie wspominając już o komisji, przy obronie. Jedynym plusem jest to że jak ktoś ją