@Aguch: żaden przekaz. raz zarymuje tekst że ma depresje i strzały w głowe drugi raz o tym że rucha dziewczyny z gimnazjum i jest szczęśliwy jak nikt inny
Wlasnie dlatego demonologia wg mnie jest b. dobra. Fajnie brzmi, spoko bity i zadnego filozoficznego przekazu. Ot #!$%@? w kolko o tym samym. To byl dla mnie taki powiew swiezosci na tej zatechlej scenie. Fakt faktem, tak jak pierwsza byla jak mowie b.dobra tak druga to juz odgrzewany kotlet
@Misiokoala: racja :] nie wiem w sumie co więcej napisać. jak dla mnie demonologia jest trochę hm, straszna, tak jak np niektóre nuty Eripe ale sądzę że to coś innego niż to co teraz tworzą raperzy. @NikczemnyF: o, mam płyte Bisza i uważam że jest genialny w zestawianiu słów i porównaniach :]
#muzyka
@Aguch: Smuty takie.
@Aguch:
Wlasnie dlatego demonologia wg mnie jest b. dobra. Fajnie brzmi, spoko bity i zadnego filozoficznego przekazu. Ot #!$%@? w kolko o tym samym. To byl dla mnie taki powiew swiezosci na tej zatechlej scenie. Fakt faktem, tak jak pierwsza byla jak mowie b.dobra tak druga to juz odgrzewany kotlet
@NikczemnyF: o, mam płyte Bisza i uważam że jest genialny w zestawianiu słów i porównaniach :]
@NikczemnyF: ehehehe(ʘ‿ʘ)