Wpis z mikrobloga

@DarkBolo: Ale ja wiem, że gra fajna i nawalanki uwielbiam, ale jakoś nie lubię grać w gry z wypożyczalni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spokojnie sobie poczekam na steam summer sale, i tak jeszcze czeka góra gier do przejscia ;)
@plnk: nie rozumiem narzekania na brak online, to chyba najmniej istotna opcja dla mnie (w prawie wszystkich rodzajach gier), a i tak to dodadzą za jakiś czas :)

imho wazniejsze są problemyz grafiką, kiepskie efekty, słaba jakośc textur, brak niektorych rozdzielczości, itp
dlatego właśnie wolę poczekać kupić to w dużo niższej cenie, bo mimo wszystko to nadal niezła nawalanka :)
@DarkBolo: gra wyglada jak z ps2 jak dobrze ze bijatyki mnie nie interesuja i nie kupuje juz zadnych, sciagnelem gierke z torrentow pogralem 5 min i juz tego nie uruchomilem wiecej, zreszta ci idioci do to portowali zasluguja na jak najwieksze spiracenie za brak multi, silnik gry z ps3, straszenie moderow
@DarkBolo: pewnie ze nie mialem bo konsoli nawet kijem nie dotkne, ale gralem na emulatorze ps2 oraz psp to wiem jak wyglada grafa i modele przypominaja te z ps2 wiec chyba ty nigdy nie miales nie tylko ps2 ale i oczow ( ͡° ͜ʖ ͡°)