Aktywne Wpisy

Lenalee +159
Ale się wystraszyłam. Adrenalina jeszcze mną telepie, a że nie mam komu opowiedzieć, więc chyba muszę dać upust swoim emocjom przelewając to na klawiaturę XD
Siedzę sama w mieszkaniu zawinięta w kocyk, światła pogaszone bo oglądam animu, Koćka mruczy na kolanach, chillera, utopia, zero potrzeb i nagle słyszę skrobanie w zamku w drzwiach wejściowych.
Wczoraj @vieniasn pisał że ktoś mu się włamał na chatę i od razu zalała mnie fala paniki, że
Siedzę sama w mieszkaniu zawinięta w kocyk, światła pogaszone bo oglądam animu, Koćka mruczy na kolanach, chillera, utopia, zero potrzeb i nagle słyszę skrobanie w zamku w drzwiach wejściowych.
Wczoraj @vieniasn pisał że ktoś mu się włamał na chatę i od razu zalała mnie fala paniki, że

Marek_Tempe +83
Nie chwaląc dnia przed zachodem... Pierwszy dzień kiedy leki na chęć życia zaskoczyły, jest motywacja, jest odmiana myślenia, rozdmuchana nadzieja, oby nie spaliła na panewce.
#depresja
#depresja

Tytuł: 12 x śmierć. Piekło w raju.
Autor: Michał Pauli
Gatunek: Autobiografia / Pamiętnik
★★★★★★★★★☆
Autobiograficzna, ujmująca swoją szczerością opowieść o tym, jak wygląda życie za kratami w Tajlandzkim więzieniu. Autor przebywał 6 lat w dramatycznych warunkach. Cena jaką przyszło mu zapłacić za swoje czyny była niewspółmierna do winy. Książka przedstawia osobistą tragedię przelaną na papier.
#bookmeter
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
źródło: comment_XyJvKqQGh12lWnbxuQj6LhSUaXN76ngB.jpg
Pobierz