Aktywne Wpisy

KorbenDallas +34
#raportzpanstwasrodka czyli podsumowując - waldi zrobil dziecko. Nie miał kwalifikacji do utrzymywania tego dziecka. Była żona ogarnęła mu papiery (pewnie orzeczenie o niepełnosprawności) żeby mógł podjąć jakąś pracę i żeby było z czego ściągać alimenty. Waldi dostając do ręki papier zatrudniający w firmie SOLID poczuł się silny i nastukal babcię na oczach dziecka, a następnym krokiem był wyjazd do Kambodży w celu poznania Marcina, który nawet nie chce mu mówić

Atreyu +24
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
źródło: op
Pobierz

Firmware ver. 1.0.7 ;)
http://www.xiaoyi.com/home/upgrade.html
Instrukcja po ang.:
http://en.miui.com/thread-98910-1-1.html
Changelog z translatora:
1. Poprawiono tryb zasilania niskiej mocy ciągłej czasu realizacji robienia zdjęć awarie.
2. Poprawiono kamery, nagrywanie wideo w proces eksploatacji w zarządzaniu dokumentami, co prowadzi do fałszywych zdjęć wyzwalających stopu biorąc, problemu wideo.
3. Poprawiono tryb niskiego poboru mocy w ramach pierwszej nieudanej trybie egzekucji problemu przełączania.
4. Naprawiono EXIF przysłony, ogniskowej i inne parametry wiadomość.
5. stałe USB_STORAGE atrybut informacji.
6. Naprawiono uruchamiania systemu w trybie U dysku może jeszcze działać przycisk WIFI / przełączania / tryb migawki.
7. korygowanie nieprawidłowych danych MD5 problemy APP przesyłania plików, doskonałe APP firmware.
8. Uruchom system korekcji błędów brzęczyk uaktualnić kwestii statusu.
9. Korekta bezprzewodowy włączyć i wyłączyć działanie automatycznego wyłączenia i trybie czuwania wpływ.
10. Zmiana nie działa, gdy funkcja wyciszenia brzęczyka znaleźć urządzenia.
Zaburzenia układu korekcji 11. przełączanie trybu powodować problemy.
12. bezprzewodowy Aktualizacja firmware do rozwiązania hotspot Wi-Fi problemy powolne połączenia.
13. Aktualizacja sterowników Wi-Fi, zoptymalizowane szybkości połączenia i prędkości pobierania.
14. ustawić opcję automatycznego wyłączania, domyślna nie jest zamknięty.
15. regulacja współczynnika kompresji obrazu i poprawia jakość obrazu.
16. Dodaj funkcję TV, z APP sprawę i wyłączania telewizora.