Wpis z mikrobloga

@xspeditor: z względów estetycznych zmieniłabym kanapę ;p

A co do technicznych. Napęd niedługo do wymiany (znaczy zależy ile jeździsz) poza tym ze zdjęć od handlarza ciężko coś wywnioskować bo pucuja wszystko na tip top przed sprzedażą. Dopiero na miejscu wychodzi szydlo z worka

A tak notabene to marzy mi się taka sv ;) cały czas się zastanawiam między fazerem a sv a hornetem. Sercem przy Hondzie, ale naked.... ;p
@sekuranka: Ogólnie to wersja kolorstyczna mi się podoba. Zaczynałem kariere prawilnie od najmniejszych pojemności
50 - Skuter Aprilia SR( ͡º ͜ʖ͡º)
125 - Honda Varadero
500 - Cebulka ( przez miesiąc niestety ;( )
I po dwuletniej przerwie chcę powrócic do hobby ;)
@mambol: Ja moje aktualne moto po każdej wycieczce pucowałem elegancko na początku. Chrom musi się świecić! :D Kumpel do tej pory swoją maszynę pucu po każdej jeździe bo się boi, że zardzewieje ʕʔ
@xspeditor: wygląda na zdjęciach naprawdę legitnie. Nie dostrzegam żadnych odstępstw od oryginału :) na pewno warto obejrzeć aczkolwiek jest to rocznik modelowy 2008.
@xspeditor: wygląda spoko. Dobrze ze napęd, opony i hamulce w bardzo dobrym stanie bo inaczej trzeba by było dołożyć co najmniej 1500zl na same hamulce.

Ja bym poszukam jednak coś z ABS. W tej cenie chyba można coś dorwać.

Chociaż ta SV ładna i o ile silnik sprawny to jest do wzięcia za ta lub trochę niższa cenę.