Wpis z mikrobloga

@anas_lex: zawsze ktoś jest, ale chowamy się na zapleczu jak chcemy zjeść obiad czy skorzystać z łazienki ;) wtedy wystarczy głośniej powiedzieć 'dzień dobry' :D
@anas_lex: ej w ogóle xd widziałem dzisiaj focusa takiego 'dwójkę' jak się zatrzymał niemal na skrzyżowaniu na awaryjnych; juz sobie obmyślałen jak będę kręcić bekę z awaryjności wiadomo czyjego pojazdu dx, ale patrzę babka wysiada po jakiejś minucie, a gość odjeżdża sobie jako gdyby nigdy nic xd wcześniej utrudniając ruch na skrzyżowaniu (fakt, że osiedlowym, ale nie takim bardzo xD jedno trąbienie było dx)
No i także tego. A więc kręcę
@przemek6085: dopiero teraz na trzezwo zrozumiałem co tam napisałeś. Co mnie jakiś janusz z koziej wólki obchodzi że nie umie samochodu zaparkować tak by innym użytkownikom drogi nie utrudniać życia? Pomijając fakt że dostąpił zaszczytu posiadania najlepiej prowadzącego się auta w swojej klasie. Masz przynajmniej przykład, że światła awaryjne nie służą tylko do oznajmiania ludziom że doszło do awarii samochodu, alfiarzu ty :P
@anas_lex: chyba lanciarzu
Luksus > sport
Lancia > Alfa
Also, to fakt, w różnych miejscach juz widziałem użycie przycisku "park anywhere", ale #!$%@? tak bezczelnie na wjeździe na skrzyżowanie to chyba jeszcze nie, brak szacunku dla innych