Wpis z mikrobloga

Zatem czas na kolejne pytanie dla kuców z KORWINy. Sugerujecie, że p. Stanisław Żółtek, to leń, alkoholik, który nie jeździ do Brukseli? Śmiechłem z was bo wasz Krul oszukuje was.

http://www.votewatch.eu/en/term8-stanislaw-zoltek.html

Jak widać p. Stanisław jeździ do Brukseli, udziela się i głosuje. Wczoraj też tam był ( ͡° ͜ʖ ͡°).

To tylko udowadnia, że część kuców to zwykłe #!$%@?, które lubią perfidnie kłamać i robić z innych alkoholików, lenii.

#korwin #knp #krul #jkm #bekazprawakow #polityka
Pobierz MWittmann - Zatem czas na kolejne pytanie dla kuców z KORWINy. Sugerujecie, że p. Sta...
źródło: comment_uAARjlGNNDdPryCPp4kFzW156Gr2AhpC.jpg
  • 16
@MWittmann: Z tego co wiem, Żółtek nie jest szefem partii i nie prowadzi kampanii prezydenckiej, więc ma trochę więcej czasu niż Korwin. A z tym co mówią kuce to tak sam wymyśliłeś czy masz jakieś konkretne przykłady? No chyba że 1-2 komentarze na facebooku to dla ciebie oficjalne stanowisko wszystkich kucy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Korwin-Mikke: 80% - niecałe 17% więcej bulwo.

@MWittmann: naprawdę nie dostrzegasz, że Korwin dodatkowo w tym czasie założył nową partię, kandyduje na prezydenta, lata po całej Polsce, spotyka się z wyborcami i pewnie jeszcze pisze masę felietonów?! Nie wiem jakie ma zajęcia Żółtek poza byciem EP, ale porównywanie ich jest po prostu żałosne.
Daj spokój, bo teza, że Żółtek jest pracusiem jest nie do obronienia.
@Cheater: Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem. Także ten.