Wpis z mikrobloga

#seriale Widzialam juz Dextera(9/10), Szesc Stop pod ziemia(6/10), The Shield(6/10), The Wire(9/10), The Missing(9/10), The Affair(9/10), Hanniba(7/10)l, Lie to me(8/10), Sons(7/10), Suits(7/10), Gra o tron(7/10), House of cart(3/10), Banshee(7/10). Co moge jeszcze obejrzec, a nie bedzie tylko zlepkiem dialogow, abstrakcji i kiczu? Tylko nie komedia.
  • 85
  • Odpowiedz
  • 0
@UkradliMiPuzzIe: zdecydowanie sprawdź Fargo - rewelacja, w każdym odcinku powtarzasz sobie że to jest absolutnie niemożliwe że ta historia jest oparta na faktach.
Przyjemnie wchodził też Vikings, fajna była Utopia, specyficzny serial ale fajny. Luther też jest całkiem całkiem jak lubisz detektywistyczne.

Wysoko oceniłaś seriale które mi też się podobały (suits bym jednak dał 8), HOC też mi nie siadł (poddałem się po kilku odcinkach). Teraz muszę sprawdzić ten Missing
  • Odpowiedz
House of cart(3/10)

@UkradliMiPuzzIe: 3/10? House of Cards dajesz 3/10?! Nie wiem czy to tylko literówka, ale dosłownie wyplułem kawę na monitor. Chciałem coś polecić bo oglądam bardzo dużo seriali, jednak widząc coś podobnego kiedy takie The Affair dostaje od Ciebie 9/10, stwierdzam że nie zasługujesz nawet na oglądanie Klanu.
  • Odpowiedz