Wpis z mikrobloga

@tomano: Drewniane? To olejną. Zresztą jak pójdziesz kupić to Ci w sklepie doradzą.
Polecam przed malowaniem przetrzeć je trochę papierem ściernym.
  • Odpowiedz
@Qardius: Właśnie na sobie już mają chyba olejną, bo są takie mazie. Chciałbym to przykryć innym szitem, żeby miały inny kolor i nie było rys takich.
  • Odpowiedz
@ufo99: Szafki. Ale jakby rzeczywiście Olejna obleciała to pomaluję a okleinę chcę dać na blat biurka, żeby laptopem nie pościerać. Ogólnie chodzi mi o odwalenie taniej maniany ale, żeby wszystkie były w jednym kolorze.
  • Odpowiedz
@ufo99: okleina ? już widzę te przyklejanie
@tomano: sklejkę kup cienką na blat biurka tak 3 warstwową sosna 2 albo 3 kategoria bo cebula i do tego może bejca albo lakierobejca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Qardius: Co widzisz? Bardzo dużo ludzi sobie tak kuchenne szafki odmładza. Okleina + nowe blaty i w życiu byś nie poznał, że nie są to nowe szafki. Zwłaszcza w porównaniu z tanim chłamem jakiś się dziś kupuje. A mówimy o poprawieniu darmowych mebli, żeby jakoś wyglądały a nie stworzeniu designerskiego zestawu.
  • Odpowiedz
Dobra, żeby nie być gołosłownym jebnąłem wam klejoną jakimś programem panoramę i powiem o co dokładnie chodzi. Pokój z jednej strony ma fioletowe ściany a meble mam wszystkie z innych parafii. Ujednoliciłbym to jakoś. Dlatego pomyślałem, ze wszystkie meble pojadę fioletową olejną (skoro mówicie, że się da). Brązowe g---o z lewej farbą. Biurko i to g---o pod drukarką które jest przerobioną przeze mnie za pomocą piły i wiertarki ławą też walnąłbym tą
tomano - Dobra, żeby nie być gołosłownym jebnąłem wam klejoną jakimś programem panora...

źródło: comment_pzFe6kp7QID3eGdvHz5XYwDeeBIvn4ii.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz