@ufo99: Szafki. Ale jakby rzeczywiście Olejna obleciała to pomaluję a okleinę chcę dać na blat biurka, żeby laptopem nie pościerać. Ogólnie chodzi mi o odwalenie taniej maniany ale, żeby wszystkie były w jednym kolorze.
@ufo99: okleina ? już widzę te przyklejanie @tomano: sklejkę kup cienką na blat biurka tak 3 warstwową sosna 2 albo 3 kategoria bo cebula i do tego może bejca albo lakierobejca ( ͡°͜ʖ͡°)
@Qardius: Co widzisz? Bardzo dużo ludzi sobie tak kuchenne szafki odmładza. Okleina + nowe blaty i w życiu byś nie poznał, że nie są to nowe szafki. Zwłaszcza w porównaniu z tanim chłamem jakiś się dziś kupuje. A mówimy o poprawieniu darmowych mebli, żeby jakoś wyglądały a nie stworzeniu designerskiego zestawu.
Dobra, żeby nie być gołosłownym jebnąłem wam klejoną jakimś programem panoramę i powiem o co dokładnie chodzi. Pokój z jednej strony ma fioletowe ściany a meble mam wszystkie z innych parafii. Ujednoliciłbym to jakoś. Dlatego pomyślałem, ze wszystkie meble pojadę fioletową olejną (skoro mówicie, że się da). Brązowe g---o z lewej farbą. Biurko i to g---o pod drukarką które jest przerobioną przeze mnie za pomocą piły i wiertarki ławą też walnąłbym tą
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
WTF Wstaję rano a tam powiadomienie o przelewie na 1zl. Przelew na moje konto w innym banku, ale nie ja go robiłem, bo po co miałbym sobie przelewać złotówkę. W zleceniach stałych tego nie mam. Spotkaliście się z czymś takim? #pkobp #iko #bank
#farba #malowanie #januszedesignu #cebuladeals #wiosenneporzadki
Komentarz usunięty przez autora
Polecam przed malowaniem przetrzeć je trochę papierem ściernym.
@tomano: sklejkę kup cienką na blat biurka tak 3 warstwową sosna 2 albo 3 kategoria bo cebula i do tego może bejca albo lakierobejca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ethinkpadero: no przeca k---a jak pomaluję to już farby nie oddam do walmartu