Muszę zaktualizować 10-cio letnią stronę bo troszkę nie wygląda, więc zacząłem się bawić Laravelem pomimo, że PHPa od wersji 4.x nie tykałem. W sumie bardzo łatwe przejście dla Java developera, szczególnie jak robiłem w Groovym/Grailsach, masa pobocznych toolsów jest podobna.
Tu mam pytanie do Laravelowców. Czy Elixir z Laravela może budować assetsy przy każdym refreshu strony, tak jak mam to w Grailsach + Assets Pipeline? Wkurza mnie uruchamianie Gulpa za każdym razem.
No i gdyby ktoś nie znał to polecam Color Highlighter dla Sublime. Daje radę przy pracy z Lessami.
@zwierzak2003: @Ginden: Rozwiązałem to za wskazówką Gindena. Dodałem sobie taska, gulp-connect + server i wtyczka live-preview w przeglądarce. Dzięki za wskazówki.
Tu mam pytanie do Laravelowców. Czy Elixir z Laravela może budować assetsy przy każdym refreshu strony, tak jak mam to w Grailsach + Assets Pipeline? Wkurza mnie uruchamianie Gulpa za każdym razem.
No i gdyby ktoś nie znał to polecam Color Highlighter dla Sublime. Daje radę przy pracy z Lessami.
#programowanie #webdev #laravel
Komentarz usunięty przez autora