Wpis z mikrobloga

Zrobicie z nią cos pliz. Odsuncie ją od stanowisk kierowniczych w partii i dajcie jej jakiś zakaz wypowiadania sie czy cos.

Dla nie ogarniajacych, Ewa wstawiła zdjecie w obcislej sukience w ktorej prawie było jej widac dupę ( zdjecie usunięte) to co tam sie działo to festiwal ##!$%@?

KORWIN- Nowa jakość w polskiej polityce Dx

#logikarozowychpaskow #stulejarnosc
#korwin #jkm #ewakaryna #polityka
zouzosi - Zrobicie z nią cos pliz. Odsuncie ją od stanowisk kierowniczych w partii i ...

źródło: comment_N97oY43IeZhW9rGUpzglEr21qpghpbAI.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
@zouzosi: O tym samym rozmawialiśmy w innym wpisie. Zajączkowska to typowa Karyna tylko tyle że kuce mają 0.1% szansy na przywitanie się z nią więc dlatego siedzi dalej w partii
Ani mózgu ani taktu.
  • Odpowiedz
@Alunir: Ale i tak widzę to oburzenie wśród kuców gdyby wrzuciła to jakaś Posłanka PO czy innego PIS.

Hurr durr, tak sie nie robi polityki!

hurr durr Polityka to poważna sprawa ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@zouzosi: wcale się jej nie dziwię, myślałam że rzeczywiście pokazała dupę, ale też by mnie #!$%@?ło, gdybym wstawiła zwykłe zdjęcie w spodniach ze strzelnicy, a komentarze dotyczyłyby wyłącznie mojego tyłka. Jakoś jak facet wstawia zdjęcia (np. Korwin ( ͡° ͜ʖ ͡°) ), to nikt nie komentuje w ten sposób.
  • Odpowiedz
@ratty: Przecież tutaj na pierwszym planie jest tyłek, to co mają komentować? Po prostu komentarze były nie od tych facetów co trzeba to jej się smutno zrobiło.
  • Odpowiedz
@ratty: Z tego co widzę to tutaj w centrum zdjęcia jest tułów strzelca. Poza tym jest znacznie więcej elementów niż na zdjęciu tyłka tej pustej dziewczyny.
  • Odpowiedz
@Nekron: Tam też jest znacznie więcej elementów, niż tyłek. Może i jest pusta, ale napalonych kuców to nie usprawiedliwia - zwłaszcza, że jako "polityk" nie pracuje ciałem, tylko teoretycznie głową. Podobnie wkurza mnie u dziennikarzy pytanie kobiet naukowców o to, jaką sukienkę planują założyć na rozdanie nagród Nobla, podczas gdy mężczyznom zadają merytoryczne pytania związane z ich zawodem.
  • Odpowiedz