Aktywne Wpisy
xoxo900 +179
Moi rodzice są typową parą Janusz i Grażyna. Biedni, oszczędni. Mam dwóch braci i jedną siostrę. Mój ojciec jest Januszem takim który matce w domu nie pomaga, bo jest godny zajmowania się wyłącznie męskimi sprawami naprawami i samochodem. Matka od urodzenia dzieci była w domu sprzątaczką i kucharką, do pracy nie chodziła bo zajmowała się dziećmi, pierwsze dziecko urodziła w wieku 26 lat. Mój ojciec i moja matka oboje pochodzą z biednych
Miesiąc temu skończyłem studia i jestem serio załamany rynkiem pracy w tym mieście. Przez całe liceum i 5 lat na uczelni kułem całki, rachunki różniczkowe, algorytmy i wzorce projektowe. Setki nieprzespanych nocy i mnóstwo stresu. I serio teraz mam zarabiać tyle co robol na taśmie albo karyna na kasie w biedronce?
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
Dla nie ogarniajacych, Ewa wstawiła zdjecie w obcislej sukience w ktorej prawie było jej widac dupę ( zdjecie usunięte) to co tam sie działo to festiwal ##!$%@?
KORWIN- Nowa jakość w polskiej polityce Dx
#logikarozowychpaskow #stulejarnosc
#korwin #jkm #ewakaryna #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Ani mózgu ani taktu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Znów potwierdza się, że korwiniści to zwykli stulejarze. Cóż tak to już jest jak ma się 14 lat...