Wpis z mikrobloga

@StefaniukBatory: Dobry przypał bym miała jadąc kupować obrączki firmy AK. Znalazłam w sieci fajne, no dobra jadziemy do salonu poprzymierzać i zamówić. Warszawa-Kraków-Lublin. Do Lublina mam najbliżej. Wszystko ogarnięte, następnego dnia mamy jechać, ale podkusiło mnie jeszcze w domu sprawdzić dokładniej jak trasa leci i na której ulicy znajduje się ten salon. Szukam, szukam, #!$%@? co jest? A to pierdzielony L U B I N był xD Ale śmieszne xD
#
  • Odpowiedz
@StefaniukBatory: pamiętam jak dziś, znalazłem ogłoszenie w Gali o turnieju odbywającym się w Lublinie. Byłem mocno podjarany bo turniej duży, nagrody itp. Pochwaliłem się wujkowi, patrz wujek na jaki turniej ide. Daję mu gazetę a on do mnie czy to nie za daleko, bo turniej w Lubinie. Ale się uśmialiśmy. #truestory #czystyubaw
  • Odpowiedz
@anonimowy_kot: @StefaniukBatory: Ahahah ale śmieszkowo. Ileś lat temu było info w kilku miejscach, że jakiś rockowy zespół (nie pamiętam o jaki chodziło) gra koncert w Lublinie na ul. Armii Krajowej. Tak się głowiłem gdzie tam jest jakiś klub i coś mnie oświeciło, żeby sprawdzić, czy ten zespół przypadkiem nie gra jednak w Lubinie xD I grał, po prostu ktoś się pomylił a potem gazety i internet to przepisywały z błędem
  • Odpowiedz