Wpis z mikrobloga

@Ashtraygirl: A jaki rodzaj chleba jest najbardziej odpowiedni dla Pani podniebienia? Proszę też podać preferowane dyscypliny sportowe które mają pojawić się na igrzyskach. Tu się nie da tak na hop siup, trzeba wszystko przemyśleć!
@SuperPunia: przyznam, że mierny ze mnie krytyk artystyczno-literacki. Po kilku pierwszych panelach byłem zirytowany, obawiając się kolejnego taniego szitu, po czym musiałem przepraszać. Czytam ostatnio jakieś dość losowe antologie sci-fi/fantasy i już kilka razy łapałem się na negatywnym nastawieniu do opowieści po "dziwnym" początku, podczas gdy były te udziwnienia zupełnie celowe i bardzo klimatyczne, gdy przeczytało się większość/całość... Może to i dobrze, bo puenta mocniej tłucze mnie blachą w łeb?

#
@NoMercyIncluded: Ja często tak mam gdy oglądam film. Na początku "Jeeeezu, jaka kupa, ale beznadzieja i nuda", a gdy zmuszę się do przebrnięcia przez początek filmu to zazwyczaj okazuje się, że reszta jest naprawdę dobra i super się ogląda.
@SuperPunia: dawno nie oglądałem filmów... Poważnie. Gry i książki, ale ile można grać? Polecisz coś na poziomie?
Tylko proszę nie seriale, staram się unikać wpadnięcia w ciąg i zajmowania sobie mózgownicy czekaniem na kolejne sezony i jak na razie robię to ze stuprocentową skutecznością, nie oglądałem ŻADNEGO serialu od Friendsów, a nawet tychże tylko okazyjnie!

W zasadzie to przepraszam za te losowe dywagacje, ale jest późno i już dawno powinienem spać,