Aktywne Wpisy
Rainmaker97 +2
Czy z takim wyglądem mam jakiekolwiek szanse na to żeby znaleźć kobietę do seksu nie mówiąc już o stałej relacji? 23 lata na karku i pomału godzę się z tym że już dla mnie over
#przegryw #tfwnogf #blackpill #pokazmorde
#przegryw #tfwnogf #blackpill #pokazmorde
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy związek dorosłego faceta (27lat) z nastolatką (18 lat) ma sens? Ktoś ma z tym doświadczenie?
Sprawa wyglada tak, że poznałem na siłowni dziewczynę 18 lat, która od jakiegoś czasu często przychodzi ze swoją koleżanką, też 18 letnią. Z racji, że ćwiczymy w tych samych godzinach od ponad roku, to się zaprzyjaźniliśmy i zawsze sobie w wolnej chwili pogadamy, czy ja jej z czymś doradzę.
Od jakiegoś czasu przychodzi ze swoją koleżanką, która mega mi się spodobała. Julczysko pierwszej klasy, dodatkowo wysportowana. Z racji, że ta co mi się podoba kończy trochę wcześniej trening zagadałem ostatnio do tej mojej koleżanki i spytałem się czy kogoś ma i w ogóle takie tam pierdoły. Powiedziała, że nie ma.
Czy związek dorosłego faceta (27lat) z nastolatką (18 lat) ma sens? Ktoś ma z tym doświadczenie?
Sprawa wyglada tak, że poznałem na siłowni dziewczynę 18 lat, która od jakiegoś czasu często przychodzi ze swoją koleżanką, też 18 letnią. Z racji, że ćwiczymy w tych samych godzinach od ponad roku, to się zaprzyjaźniliśmy i zawsze sobie w wolnej chwili pogadamy, czy ja jej z czymś doradzę.
Od jakiegoś czasu przychodzi ze swoją koleżanką, która mega mi się spodobała. Julczysko pierwszej klasy, dodatkowo wysportowana. Z racji, że ta co mi się podoba kończy trochę wcześniej trening zagadałem ostatnio do tej mojej koleżanki i spytałem się czy kogoś ma i w ogóle takie tam pierdoły. Powiedziała, że nie ma.
Wchodzę sobie na wydarzenie na Facebooku Lech Poznań - Legia Warszawa, a tam pierwszy post już przyprawił mnie o chęć strzelenia sobie w łeb. Podzielę się nim z Wami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście, że nie ma racji. #!$%@? umysłowe tej panny jest po prostu nie do ogarnięcia i nie tylko jej. Każdy wybiera się na takie spotkania na jakie ma ochotę. Przyjeżdża do Poznania mistrz Polski, który "walczy" bezpośrednio z Lechem o koronę to przyciąga zdecydowanie więcej osób. W środę jest mecz ze Zniczem w PP, który nie zapowiada szałowej frekwencji. Porównaj sobie klasę przeciwników.
Tak samo typ "A. Z." chcę
Takie rzeczy tylko w reprezentacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiara idzie na mecz Lecha z Legią. Spotkanie nie bez powodu elektryzuje kibiców. Jeżeli Lech wygra, to końcówka sezonu będzie bardzo emocjonująca (chyba, że #!$%@? jak z Zawiszą). Ludzie po prostu chcą zobaczyć coś ciekawszego niż kopaninę ze Zniczem.
Widzę, że ułożyłeś nową definicję kibica. Kibic, czyli osoba, która chodzi na wszystkie mecz i drze ryja w kotle.
A dlaczego masz nie być?
EDIT: Jeżeli interesujesz się tym co się dzieje w klubie, żyjesz nim to nie widzę przeciwwskazań.
Nie mogę się z Tobą zgodzić. W ostatnich latach nastąpił podział kibica na sto różnych odmian, czy to piknik, kibol, sezonowiec itp. Nie mogę się zgodzić, że na ten mecz przyjdą kibice sukcesu, bo Lech w ostatnich latach nie odnosił sukcesów. Chyba, że liczymy #!$%@? lub kompromitacje w PP. Dla mnie osoby, które chodzą na mecz(e) oraz interesują się sytuacją klubu mogą być kibicami, sympatykami itp. Nie generalizuje i nie wrzucam kogoś do jednego worka.
Wracając do zarzutu nie śpiewania pana z screena. Idziesz na mecz śpiewać to śpiewaj, a nie oczekuj tego od innych. Nie każdy chce to robić. Każdy decyduje o tym sam.
@ElGordo: śmieszne to jest ale vice mistrzostwo jest jakimś tam sukcesem. Nigdzie nie napisałem, że chodzenie na mecze ale nie śpiewanie to januszoida itd. Chodzi mi o tych co w całym sezonie tylko na mecz z Legią przychodzą :) a w niedzielę takich będzie +/- 10k pewnie.
No o to własnie chodzi - chodzą na mecze i interesują się sytuacją klubu, to są kibice. Ten co przychodzi raz do roku "na Legie" to piknik. Jest w cholerę meczy w sezonie a przychodzi na ten gdzie gramy z