Aktywne Wpisy
TeselACC +664
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +705
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
SZTUM NIE JEST TAKI STRASZNY JAK MÓWIĄ, ale niestety już nigdy z niego nie wyjdzie za głoszenie prawdy i śmieszkowania poza kontrolo. (to powinno przejść przez moją cenzurę, ale niech mu będzie...)
Tobian pozdrawia serdecznie.
wołam dodatkowo @jumperkaa i @SuperPunia i proszę mireczków by wołali ze mną, gdyż te zacne panie mają mnie na #czarnolist ( trochę #gorzekiezale )
#rozowepaski #tangodown #banujo #sztum
@MokrySuchar: synuś :*
To nie jest tak, że jest ograniczona ilość aktywnych konwersacji?
Bajerujecie tych facetów, oni piszą do was, bo myślą, że to chodzi o coś więcej, zapychają wam skrzynki i jest tego efekt... Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumne...
[*] [*][*]
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.