Wpis z mikrobloga

Wyszłam rano z psem na spacer i przed domem dorwała mnie sąsiadka, że podobno kurierowi nie otworzyłam i wręcza mi kopertę na moje nazwisko.
Dostałam reklamówkę z informacją, że sklep, którym przed długi czas kupowałam karmę dla pieseł [zawsze z małymi gratisami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ] ma nowy adres. Nawet do smakołyków dołączyli czekoladę, mój pies się ucieszy ( ͡ ͜ʖ ͡)

#chwalesie #psy
Pobierz
źródło: comment_EKHEI2CkhHOzyQKY3qHSg8hUsEhy4hgT.jpg
  • 16
@matra: to ten mój je tylko suchą karmę i w sumie ma się dobrze :D ostatnio go przyłapałem jak wpierdzielał tężejącą galaretkę, a że to pers i miał całą mordę uklejoną.... wyobraź sobie co miałem z czyszczeniem :D
@matra moje psisko je Black Angus, bo nie zawiera kurczaka. Ogólnie na sklep nie można złego słowa powiedzieć. Zamawiam, dwa dni później kurier przywozi karmę do domu. Najlepsze sa te małe próbko-saszetki karmy którą zamawiasz. Jak zapomnę złożyć zamówienie, to jeszcze kilka dni zawsze na tym przeciagniemy :D #cebuladeals

P.S. Kość smakowała :-)
@Dominini: znam to :D Ja kupowałam Markusa, ale teraz rozważam Lupo Sensitive, bo ma lepszy skład [tylko nie pamiętam czy niebieskie czy zielone], na Angusie bym nie pociągnęła długo ze spustem mojego psa :D
@matra słyszałam dobre opinie o tym Sensitive, ale dopóki moja psina aż się trzęsie ze szczęścia kiedy przychodzi jej karma, to nie zmieniam. Siersciucha fajna, wszystko dobrze. Moja zjada 15 kg/miesiąc, więc wiem co czujesz. Ale dzięki dobrej karmie oszczędzam na weterynarzu...