Aktywne Wpisy
Fekalny_okuratnik +172
Tatuaże u kobiety to bardzo szybki redflag. Nie jest tajemnicą, że 95% kobiet z tatuażami jest #!$%@?ęta (borderline, bipolar i inne zaburzenia psychiczne) lub reprezentuje sobą zwyczajną biedę umysłową jak na większość femoidów przystało.
Gdyby te tatuaże jeszcze miały jakiekolwiek głębsze znaczenie np. coś związane z bardzo wielkimi przeżyciami lub sytuacjami to byłbym w stanie to zrozumieć, ale to są jakieś skrajności i większość wytatuowanych julek to chodzące pisanki z gówno-dziarami typu
Gdyby te tatuaże jeszcze miały jakiekolwiek głębsze znaczenie np. coś związane z bardzo wielkimi przeżyciami lub sytuacjami to byłbym w stanie to zrozumieć, ale to są jakieś skrajności i większość wytatuowanych julek to chodzące pisanki z gówno-dziarami typu
kogi +60
Posłanka Agnieszka Pomaska rozdaje ulotki z kampanijnego samochodu. Z tylu hasłem „wypierda***”przekonuje dlaczego warto na nią głosować.
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory
@Se8a: NSDAP #pdk
Za co czarnoslisto? Dx wyjmij kija z D.
#4konserwy bądźcie poważniejsi choć trochę to bedą nas poważnie traktować.
@zouzosi: poczytałem twoje komentarze i jasno widać że jesteś zwykłym lewakiem, przykro mi ze się oburzasz z tego ze własne działania cie klasyfikują w samym środku neuropy.
Nie każdy musi być prawakiem, nie każdy lewakiem, ale w środku to ty na pewno nie jesteś koleżko.
Więc ja tu tylko to zostawiam, już sobie idę i nie będę
@zouzosi: niektórym rzeczywiście trzeba przypominać, że nie każdy to od razu sympatyk lub członek neuropa. Widzę, że trzeba przypomnieć zaktualizowaną listę tychże właśnie. W najbliższysch dniachwrzucę ją pod tagiem
@Se8a: dw
Też mnie rozbawiło te orzekanie o winie policji bo Przemuś ma #buldupy na punkcie hasła POLICJA.
@Manny_Ribera:
Diler połknął woreczek z marysią i się wyselekcjonował z obiegu. Chcącemu nie dzieje się krzywda.
Ja zostałem nazwany lewakiem tylko przez franka - liczy się ?
To nie był diler tylko osoba która kupiła, ale przede wszystkim:
Moim zdaniem nie można w tak pochopny sposób zastosować w tej sytuacji sentencji "chcącemu nie dzieje się krzywda", bo chłopak ten nie podjął decyzji w sposób świadomy i bez ingerencji "siły" z zewnątrz. "Volenti non fit iniuria" można zastosować np. do faceta z "1man1jar"
@Manny_Ribera: Wipler widocznie uznał, że to wina policji.