Wpis z mikrobloga

@vyshomir: #neuropa to tag lewactwa, nie trzeba obserwować tego tagu żeby być lewakiem.
@zouzosi: poczytałem twoje komentarze i jasno widać że jesteś zwykłym lewakiem, przykro mi ze się oburzasz z tego ze własne działania cie klasyfikują w samym środku neuropy.

Nie każdy musi być prawakiem, nie każdy lewakiem, ale w środku to ty na pewno nie jesteś koleżko.

Więc ja tu tylko to zostawiam, już sobie idę i nie będę
Dzis dowiedziałem sie ze jestem z #neuropa dlatego ze nie zgadzam sie w 100% z #korwin.

@zouzosi: niektórym rzeczywiście trzeba przypominać, że nie każdy to od razu sympatyk lub członek neuropa. Widzę, że trzeba przypomnieć zaktualizowaną listę tychże właśnie. W najbliższysch dniachwrzucę ją pod tagiem
@Se8a: dw
@MWittmann: Diler połknął woreczek z marysią i się wyselekcjonował z obiegu. Chcącemu nie dzieje się krzywda.

To nie był diler tylko osoba która kupiła, ale przede wszystkim:

Moim zdaniem nie można w tak pochopny sposób zastosować w tej sytuacji sentencji "chcącemu nie dzieje się krzywda", bo chłopak ten nie podjął decyzji w sposób świadomy i bez ingerencji "siły" z zewnątrz. "Volenti non fit iniuria" można zastosować np. do faceta z "1man1jar"
@MWittmann: Moim zdaniem Wipler nie uznał, że to wina policji:

STOP brutalności policji! STOP złemu prawu, przez które giną i mają zniszczone życie tysiące Polaków! Są policjanci uczciwi i prawi, są też bezkarne bydlaki. Nie rozstrzygamy tego, co się się stało w Legionowie i jacy są policjanci którzy interweniowali. Chcemy dopomnieć się o kilka spraw i zasad, by takich tragedii nie było. Potrzebujemy zmiany prawa i kilku konkretnych działań w tej