Wpis z mikrobloga

@OskiLP: Polecam Superlux HD681 evo. Bardzo wygodne, mają dodatkowe welurowe pady, odpinane kable (1, 3, 5m) i grają wyśmienicie. Można kupić je za 130 zł. Do tego mikrofon Zalman ZM-Mic1 i jest dobry zestaw. Słuchawki gamingowe to pic na wodę. Warte są połowę swojej ceny. Reszta to opłata za fajne pudełko i napis "gaming".
  • Odpowiedz
  • 1
@OskiLP: Wszyscy tylko tymi superluxami rzucają ale prawda jest taka ze są brzydkie jak #!$%@?, nie mają mikro, a te asusy mają dźwięk b. dobry do gier, są dobrze wykonane i bardzo wygodne. Jedynie mikrofon nie należy do najlepszych ale jest elegancko chowany wiec nie przeszkadza w grze
  • Odpowiedz
@OskiLP: @Kodziak: @Kodziak: Absolutnie nie mam pojęcia dlaczego niektórzy polecają CALe do gier - mam wrażenie, że to jedyna "lepsza" para słuchawek takich osób albo jakieś pierwsze lepsze zakupy. Sam je mam i uważam, że są naprawdę świetne, ale raczej do muzyki czy filmów w grach imo lepiej sprawdzają się tańsze i to naprawdę dużo tańsze SL 681.
  • Odpowiedz
@xortis: jeżeli liczy się dla Ciebie wygląd bardziej niż dźwięk jaki z nich płynie to kupuj beatsy i po robocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OskiLP: SL 681 dostaniesz za ~80zł (mnie udało się za tyle złapać) aczkolwiek nie wiem czy w tych evo nie ma wygodniejszych padów czy nawet dwóch par, ale mogę się mylić, więc niech ktoś mnie poprawi.
  • Odpowiedz
@3ddy: no właśnie nie, bo jak widać znalazłem coś co moim zdaniem w cenie 170zł jest pewniejszym i bardziej satysfakcjonującym zakupem niż superluxy które wszyscy wychwalają za dźwięk olewając całą resztę
  • Odpowiedz