Wpis z mikrobloga

Tak mocno zepsuli, że to jest nieopisane. Było źle, a teraz tam dzieją się dantejskie sceny, rozumiecie? Ludzie skaczą z okien, cebulki tulipanów mogą teraz co najwyżej posadzić w ogródku przed swoją świeżo wykopaną ziemianką (bo domy musieli posprzedawać), a pod ośrodkami pomocy społecznej ustawiają się kilometrowe kolejki ludzi, których nie stać na karty kondycji, bo kupili Muriela za 75k xD Co tutaj się stało?

PS A to jest skład, który nie przegrał 18 kolejnych meczów, z tylko 3 remisami. Rooney to jest killer jako napastnik, Cabella to taka przeginka, że aż współczuję przeciwnikom, a De Gea... De Gea to jest najlepszy bramkarz jakiego miałem od 11. Latający Hiszpan. To co on wyjmuje, to czasem trudno mi uwierzyć.

#fut #ultimateteam
Pobierz
źródło: comment_TYKsnFh0ULLIRC0Glo0Tm2eoahT0m0mt.jpg
  • 7
@Fabinho: Racja, zapomniałem. koniec 5, 4, 3 i teraz 2.

Do połowy piątej miałem inny skład, który nie dawał sobie rady i stwierdziłem, że trzeba zrobić mocno reformę bo nie starczają na ten poziom. Różnił się od tego Welbeckiem zmaiast Sturrige'a, Mirallasem zamist Alexisa, McGeady'm zamiast Ramizesa i Llorisem (straszny noob, nie polecam) zamiast De Gea, Gibbsem zamiast Luisa. No i mam Coutinho, który jest bogiem ostatnich 30 minut.
@XsomX: zobacz sobie Schurle na LM. Ten Duńczyk jest za wolny na skrzydłowego. Pamietam w 14 był maga jako CAM.
Za Vermaleena Kościelny. 2 wolnych CB to średni pomysł.
Cabella jest świetny, gram nim na zmianę z Di Maria.
@XsomX: też w pewnym momencie się tak zajarałem gdy wszystko wygrywałem ... i z drugiej spadłem do szóstej...
Nie mam pojęcia jak to się stało, po wielu meczach męczarni wróciłem do czwartej i mam 2/2 wygrane.
Życzę wytrwałości