Wpis z mikrobloga

#mobilevikings

Dobrze rozumiem, że przy doładowaniu za 19zł dostaję 2gb internetu, smsy bez limitu i jeszcze te 19zł kredytu mi zostaje do wydania na rozmowy?

Kredyt w całości do wykorzystania na połączenia wychodzące i inne usługi środki ważne przez 365 dni

Czy muszę co miesiąc doładowywać za te 19zł? Można jakoś ustawić w banku polecenie przelewu, żeby samo co miesiąc doładowywało?
  • 22
@bakteriepodbaterie: Tak, bo Play kompletnie niczego nie oferuje osobom które przedłużają umowę, więc czmychnę do vikingów i najwżej kiedyś wróce do Play (teraz dają 2gb internetu na 6 miesięcy za 9,99 :)
@lennyface: No ja tego i tak nie wykorzystam, więc i te 2gb to sporo dla mnie na chwilę obecną.
@PrzygodyPunkaFranka: A no mnie też się kończy, telefon też mam cacy(i tak bym nie brał na abonament), a
@anonim1133: jak chcesz wynegocjowac lepsze warunki to pamietaj, zawsze tak jest, w kazdej firmie, skladasz wypowiedzenie i wtedy beda Cie meczyc zeby Cie zatrzymac i oferty beda o niebo lepsze, bo zajmuje sie tym inny dzial. ale jesli korzystasz duzo z internetu to vikingi najlepsza oferta.