Aktywne Wpisy
Maly_Jasio +277
#pandoragate #afera #boxdel #wardega
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
Czy tylko ja nie wiedziałem kim jest Boxdel i inni wymienieni w tej aferze? Tylko Wardgęge kojarzyłem przed laty jako prankstera o ile to ten sam Wardęga (a chyba tak)
one_man_army +57
mieszkam z kobieta od jakiegos roku. Ale to co sie dzis rano zdarzylo, troche mnie juz zaczyna przerastac. Zaplacilem rachunek rano. Wyslalem mojej lasce polowe, do oddania, to od samego rana chodzi zla jak osa, jak smialem zarzadac pieniedzy za polowe rachunku za media, ktore ona tez zuzywa. Chyba czas na ewakuacje. #logikarozowychpaskow #zwiazki
Dobrze rozumiem, że przy doładowaniu za 19zł dostaję 2gb internetu, smsy bez limitu i jeszcze te 19zł kredytu mi zostaje do wydania na rozmowy?
Czy muszę co miesiąc doładowywać za te 19zł? Można jakoś ustawić w banku polecenie przelewu, żeby samo co miesiąc doładowywało?
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego czmychnalem do nich tydzień temu.
29 golda i 4 gb, od razu lepiej.
@lennyface: No ja tego i tak nie wykorzystam, więc i te 2gb to sporo dla mnie na chwilę obecną.
@PrzygodyPunkaFranka: A no mnie też się kończy, telefon też mam cacy(i tak bym nie brał na abonament), a
@aro84: Jak go brałem, to była jedyna rozsądna opcja na internet LTE w telefonie.
Prosił się nie będę, od ręki dostanę lepszą ofertę gdzie indziej :)