Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
Mam już MOT, więc na rok spokój. Mechanik powiedział mi na odchodne, że automat dziwnie działa i nie wie co może być przyczyną.. Zna ktoś speca w Polsce od automatów w tych autach, który mógłby zrobić regeneracje lub stwierdzić przyczynę? Ciężko mi powiedzieć czy coś jest nie tak, dla mnie tylko dźwięk przy zmianie z 2 na 3 (takie rzezienie w końcowej fazie zmiany biegu) jest niepokojące.
Uff, mam nadzieję, że to narazie koniec przygód z tym autem ;)
#bmwsorka #e39 #bmw #motoryzacja #mechanika
Komentarz usunięty przez autora
@wezsepigulke: nie wymienili i powiedzieli, że to niekoniecznie musi pomóc. Auto ma przejechane 120k mil, myślicie, że warto?
@tomata: no wymienie, ale myślałem, że w bmw się nie wymienia. Do tego pewno filtr, z jakim kosztem muszę się liczyć?
@sorek: inglisz indżiniring xD
zawsze jak automat stroi fochy to pierwsze co się robi to wymiana oleju. często pomaga i wychodzi najtaniej
@Lukassz:
@tomata:
@wezsepigulke:
@GOTOVE: to wymienie jak tylko będę miał na to środki, dzięki.
Wiecie coś na temat oprogramowania do skrzyni biegów? Jakieś aktualizacje etc?