Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +85
#slowacja
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
xionacz +615
@Nexiu: Ja bym pobawił się w ustalenie stosunku pracy.
@Nexiu: prawda jest taka, że pracodawca musi jej w takim wypadku wypłacić tylko za to co jest w umowie za te pół etatu. To, że pracuje resztę "na czarno" to jest właśnie to ryzyko, że w zasadzie to równie dobrze może dostać nic...
@novyr9: taki przykład ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie jestem na tyle głupi, żeby siedzieć ponad to co wymagane...
@krecikBMC:
@Usurper:
@novyr9:
@CzySwieciSaPoToAzebyZawstydzac:
@Colek
@Nexiu: nie wiem, nie znam się tak. Jakby to gdzieś zgłosiła to sprawa by pewnie poszła do sądu i by wyszło, że złożyła fałszywe zeznania.
Wracając do sedna sprawy to poza donosem do inspekcji pracy/skarbówki/sanepidu to nie widzę innych opcji.