Wpis z mikrobloga

#rozdajo #cebuladeals #sluchawki #csgo Znowu oddam słuchawki :P tym razem są Natec Genesis HX66 7.1, kupione w grudniu, gwarancja 2lata. W zestawie płytka, nie mam tylko kartonu i instrukcji (jest na stronie producenta w pdfie). Na moim kompie czasem mi wywala sterowniki usb i mnie to wkurza, więc oddam je za darmo. Chcę tylko zwrot kasy za wysyłkę. Rozlosuję je wśród plusujących i dam wyniki ok północy, a jak jutro do 16 dostanę kasę i adres to jutro je wyślę.
dla #poznan możliwy odbiór osobisty
kamdz - #rozdajo #cebuladeals #sluchawki #csgo Znowu oddam słuchawki :P tym razem są ...

źródło: comment_zTRXFAu3eGMhXpVRpyh0x6qK0082ShkT.jpg

Pobierz
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi daj mi
  • Odpowiedz
@MasterSoundBlaster: Mają wbudowaną kartę dzwiękową i oprogramowanie które pozwala symulowac zestaw 7 głosników + subwoofer. W tym programie można nawet ustawiać ich układ w wirtualnym pokoju i odległości od słuchacza

• Odpowiedz
@kamdz: może masz przeciążony kontroler od usb. Karta dzwiękowa swoje wymaga. Próbowałeś podpiąć tylko same słuchawki?
  • Odpowiedz
@kamdz: ogólnie i tak dziwne rozwiązanie. Ja w denonach też mam kartę (od podbijania dźwięku), ale jest ona ładowana za pomocą usb. Normalnie wszystko działa po jacku :F
  • Odpowiedz
@jarbi: ja w poprzednich miałem tez oddzielnie jack, a oddzielnie usb do zasilania silniczków od wibracji :P tu niestety wszystko w jednym kabelku usb :<
  • Odpowiedz