Wpis z mikrobloga

Miłego dnia wszystkim! O 7:30 czeka mnie egzamin teoretyczny na prawko, a jak zdam to potem czekanie na praktykę. Czuję się na siłach, żeby to zdać za pierwszym, ale mimo wszystko stres jest. I będzie chyba do momentu, gdy wreszcie opuszczę WORD z pozytywnym wynikiem. :D Trzymaj za mnie kciuki @beep :D I ktoś z Was też może, każdy kciuk się liczy.
#dziendobry #prawojazdy
  • 39
@Gregory143: 71/74 teoria, na praktyce ze stresu zle ruszylam pod gorke i zgaslo, a dowalil mi, ze zle jechalam droga dwukierunkowa jednojezdniowa, zle hamowanie silnikiem (tuz pod WORDem...) i respektowanie zasad do innych uczestnikow ruchu. Nie wiem dlaczego tak. Plus nie stosowanie sie do znakow (aha), przekroczenie predkosci (38 tam gdzie mozna 30 a przy 10 przekroczonych jest blad...). Takze no, glownie wina stresu, egzaminator choc mily to jednak czesto mowil
@doenutt: Też miałem podobnie, typowo przekroczenie prędkości, nie ogarnąłem kto miał pierwszeństwo na jednym skrzyżowaniu i nie użyłem raz kierunkowskazu. No i zatrzymałem się jakieś 20 metrów przed miejscem gdzie kazał mi się zatrzymać z 50tki ( ͡º ͜ʖ͡º)
@doenutt: Gratulacje, widzisz - mówiłem, że zdasz tak jak ja za pierwszym razem. ( ͡ ͜ʖ ͡)

No i zatrzymałem się jakieś 20 metrów przed miejscem gdzie kazał mi się zatrzymać z 50tki

@Gregory143 W Gdańsku takiego czegoś prawie nigdy nie robią, instruktor mówił mi, że ostatnio ktoś z jego kursantów miało to kilka lat temu. Jak jedziesz jakąś drogą gdzie jest ograniczenie do 50 i