Aktywne Wpisy

DEJW88 +189
O #!$%@? wszedłem na live Zwyrola i ktoś napisał na chacie o jakiejś dramce między Gargamelem i Rockiem
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Jadę sobie pociągiem i siedzi gdzieś za mną typiara, na oko 30 lat, ale pewnie była trochę młodsza, drze się do telefonu, że choćbym chciał zignorować, to bym nie mógł. I tak pół drogi słuchałem... I co ja usłyszałem, to aż dziw bierze i wiarę tracę w naród nasz Polski wspaniały,
A rzecz odnosi się tego, jak panience w życiu źle. Rozmawiała z jakąś inną przez ten telefon (może siostra, może przyjaciółka) i rozmawiały o zarobkach i mężczyznach. Narzekała typiara na to, że w Polsce nie ma pracy, że ona to by chciała wyjechać, ale nie może i narzekała że jest drogo i nie można nic kupić normalnego, po czym pyta koleżankę, czy ona może sobie pozwolić by pójść do drogerii i kupić jakiś drogi kosmetyk, a później czy ona może pójść do galerii i kupić ciuchów za tysiąc złotych. A bo ona nie może, bo jej facet słabo zarabia. Wyciąga tylko 2.200 PLN... "zbierając śmieci dużym samochodem" i ona chyba go zostawi, bo słabo zarabia, ona gówno z tego ma i jeszcze typ samochód rozwalił i płacze i dużo hajsu w niego wkłada. Potem było #!$%@? o rodzinie, to aż żal było słuchać... "wolałabym nie mieć swojej rodziny, a móc sobie pozwolić na wydatki". SHEIT.
A teraz najciekawsze, sedno sprawy i istota mego oburzenia.
Pani informuję rozmówczynię, że koleżanka jej proponowała pracę w Turcji, ale ona niestety nie zna angielskiego, więc nie mogła się załapać, ale chciałaby mieć za męża takiego turka, araba, co z tego, że by ją bił, ale przynajmniej byłby bogaty
I to jest przyszłość naszego narodu. Niepracująca, żerująca na pensji swojego partnera typiara, której wiecznie źle, bo nie może sobie poszaleć w galerii. JAK ŻYĆ? Wnioski pozostawiam Wam...
#truestory #gorzkiezale #logikarozowychpaskow
@Arveit: turek, arab, bogaty... hehe, dlatego tak jednym i drugim spieszno do niemiec, francji czy uk. No ale wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M4ks: i srałby jej do mordy. Niech wyjeżdża i ginie.