Elo mirki. Jestem właśnie w Zadarze w Chorwacji. Kto chce otrzymać pocztówkę niech pulsuje, a wieczorem dam znac kto wygrał i zgłoszę sie do wygranego.
@bios16: nie pamiętam już, ale pitca w Cro to i tak budżetowe danie, a często lepsza niż niejeden mixed grill w knajpach na wybrzeżu. W Mostarze dobre jedzenie było w knajpce gdzieś koło mostu, poznać można po obsłudze w lokalnych strojach. Mieli dania które składały się z kilku mniejszych potraw. Polecam zaopatrzyć się w wino też :) Blatina i Zilavka, znaleźliśmy w jakimś markecie wariant 0.75l i 1l Kupiliśmy nieufnie
@bios16: mój trip w Cro i bosni nauczył mnie zdecydowanie unikać knajp przy samym wybrzeżu i dawać szansę jak widzę lokal konoba który nie przyciąga aż tak wyglądem. A najlepiej i tak pytać lokalesów :)
@bios16: jedź kawałek dalej, jakieś 30km na poludnie do Biograd na Moru, zupełnie inna woda, czysta, nie śmierdzi i są plaże "Blue Flag" (✌゚∀゚)☞ Ogólnie #zadarsux
#autostop #rozdajo
@KawalerPowiatowy: jutro jadę do mostaru :P
W Mostarze dobre jedzenie było w knajpce gdzieś koło mostu, poznać można po obsłudze w lokalnych strojach. Mieli dania które składały się z kilku mniejszych potraw.
Polecam zaopatrzyć się w wino też :)
Blatina i Zilavka, znaleźliśmy w jakimś markecie wariant 0.75l i 1l
Kupiliśmy nieufnie
A najlepiej i tak pytać lokalesów :)
@miksza: no dzięki. Moze spróbuje :D
Centrum miasta Nin tez bardzo ladne
@bios16: Pulsuję całym ciałem i czekam na wyniki ( ͡º ͜ʖ͡º)