To uczucie, gdy na mirko przyszedł śmieszek z solgazu z kuźniarem na focie xD Śmieszek tak bardzo #!$%@?, a solgaz też tak bardzo #!$%@? xD Żałuję trochę, bo spoko ziomeczek był z chłopaka, a solgaz #!$%@?ł przypadkiem, bo zachciało mu się atencji xD Śmiecham, bo chłopak płacze, a ja robię jajecznice na płomieniach i przeglądam mirko, a frajerzy go pocieszają, a ja se siedzę w kuchni i #!$%@? jestem nołnejmem poza kontrolą, mirkiem przegrywem, dwudziestokilkuletnim prawiczkiem i strażnikiem własnej stulei. Siedzę za ścianą i #!$%@? jestem w innym świecie, problemy z solgazem i śmieszkiem są tam, a ja tu jestem i mam też kabanosy pikok zajebiście grube i nie mam koszulki i majtki cottonworld i się śmieje, w szafce mam oryginalne hirołsy 3 i plakat z Taylor Swift xD #pasta
Ale mnie #!$%@?ą te jego powykręcane mordy na miniaturkach. Naoglądał się amerykańskich jutuberów i teraz każdy nowy film musi promować swoją małpią mordą. Raz człowiek z ciekawości kliknął w miniaturkę i teraz do końca świata będzię widział jego mordę na głównej. Ha tfu.
#pasta