Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mirki potrzebuje porady prawnej. #prawo
otoz #!$%@? rozwalilem 3 lusterka i mnie zlapali, teraz mam sprawe w sadzie. szkody na ~10k bo #leasing. czy moge sie jakos dogadac z tymi ludzmi?
prokurator mowi ze dostane za to odrobki 8msc po 20h.
Problem polega na tym ze nie stac mnie na zaplate tego, czy da sie dogadac z tymi ludzmi zeby zaplacic mniej za te lusterka? to az tyle
mirki potrzebuje porady prawnej. #prawo
otoz #!$%@? rozwalilem 3 lusterka i mnie zlapali, teraz mam sprawe w sadzie. szkody na ~10k bo #leasing. czy moge sie jakos dogadac z tymi ludzmi?
prokurator mowi ze dostane za to odrobki 8msc po 20h.
Problem polega na tym ze nie stac mnie na zaplate tego, czy da sie dogadac z tymi ludzmi zeby zaplacic mniej za te lusterka? to az tyle
WielkiNos +103
Współczesny świat. Po lewej stary 14 letni pies z rakiem, który pewnie za rok albo pół i tak umrze. Kwota mimo to prawie uzbierana. Wpłaciło ponad 3000 osób.
Po prawej młody chłopak, który miał całe życie przed sobą. Podobna kwota, uzbierana tylko mała część. Wpłaciło 2700 osób mniej niż na psa. Tego człowieka już z nami nie ma.
#psiarze #bekazpodludzi #dogpill #takaprawda #pomagajzwykopem
Po prawej młody chłopak, który miał całe życie przed sobą. Podobna kwota, uzbierana tylko mała część. Wpłaciło 2700 osób mniej niż na psa. Tego człowieka już z nami nie ma.
#psiarze #bekazpodludzi #dogpill #takaprawda #pomagajzwykopem
Czy wszystkie folie na ekran zarysowywuja sie w podobnym czasie i czy te za 25 lub więcej PLN sa faktyczne lepsze czy to tylko opłata za brand?
W chwili obecnej mam noname z Allegro na moim 4s, i maksymalnie wytrzymuje miesiąc, warto inwestować w cos droższego ?
Tutaj znalezione na szybko szklo spigena ( dosyc ceniony producent akcesoriów do telefonow i tabletow): http://www.amazon.com/gp/aw/d/B006ZZQ2GK?vs=1
Ten specjalista z ispotu cos sie slabo zna na iakcesoriach do itelefonow.
@ka_v: nie sa, szkoda wydawac na nie 3£ bo duzo latwiej pekaja nawet przy byle pyknieciu i same sie odklejaja. Z ali tez nie zamawiajcie
A co robi taka za £10? Parzy kawe? Robi loda? Bo skoro kupilem za £3 i spelnily swoja funkcje a nawet spelniaja nadal bo jedna mam na i6 i chronia ekran i nie ma zadnej ryski na nich to po co placic za to samo £10?