Aktywne Wpisy
demakijaz +15
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
D00msday +36
Czy jesteście gotowi umierać za p0lki i ewenementy u władzy takie jak 'ministra równości', Kotula? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
Ten filmik wydaje się całkiem sensowny. [Chociaż w rzeczywistośći ma bodajże z OmniVision 8835 ale to nie zwalnia to z możliwośći nagrywania w 60FPS zamiast 30FPS - Nawet MyPhone oraz polskie wkładki też mogą nagrywać w 60FPS...]
#aliexpress #elephone #60fps #lgcamera #android (P6000)
(Oczywiście nie jest z mojego autorstwa. - Jak widzicie...)
Ale straszna kompresja. Niby 720 ale jakby 360.