@Typowy_Sebix: 5999, normalne T5P kosztują 3899. A te się różnią głównie wykończeniem delikatnie i zbalansowanym kablem który i tak bym wymienił bo jest gówniany oraz nieco strojeniem - podobno. @klaklaklik: Zależy co masz ( ͡°͜ʖ͡°)
@klaklaklik: Inne granie zupełnie szczerze to dla mnie grają gorzej z tesli od t90 ale najlepiej z zamkniętych jakie słyszałem z tym że wymagają dobrego źródła. Dla mnie to takie bardzo drogie słuchawki pół mobilne pół domowe ale już referencyjne.
@klaklaklik: Hierarchia w beyerdynamic przedstawia się następująco dt770 < dt 990 < dt 880 < t70 jest też wersja niskoomowa z literką p < t90 < T5p < T1. Tak to cenowo wygląda, w praktyce jakbym miał brać do domu tylko to z tych najwyższych bym się zastanawiał nad t90 i t1. t1 mają do mnie przyjechać na testy i są rozważane w zakupie, póki co prowadzą audeze LCD-3 ale jeszcze
@Ojezu: logiczne ze cena takiego sprzetu podlega negocjacja :D Fajna fucha w sumie sobie tak potestowac, ale ciezko potem zostac przy jednym modelu nie?
@klaklaklik: Ja akurat tylko testuje na własne potrzeby, nie do recenzji. Więc w sumie fuchą bym tego nie nazwał :D. Szukam sprzętu do 15k na zakup w czerwcu/lipcu. Kwestia co wybiore bo jak się zmieszczę np w 10 w domowym audio to odtwarzacz zmienie i słuchawki zamknięte dokupię.
@Ojezu: no tak, ale klientem jestes dobrym skoro masz mozliwosc testowania takich sprzetow. Podziwiam takich ludzi, wiem jedno czytalem troche o tych dt880 niektorym one sluza do zarabiania pieniedzy (mastering, ogarnianie nagran), wiec wydaje mi sie ze odzwierciedlaja to co "poeta mial na mysli" i mi tylko o takie cos chodzilo, zostaje problem wzmaka bo chcialem miec chociaz raz w zyciu kontakt z lampami ale skoro mam kolumny to glupio by
@SzymekAkaSzymon Spokojnie się wciśniesz, ja mam średni łeb ale dosyć kwadratowy przez co szeroki i nie ma problemu. Ogólnie z beyerdynamic czy tymi czy starą serią dt 770/880/990 nie powinieneś mieć problemu. A jak już na prawdę chcesz coś co na spokojnie pomieści twoją głowę to jest to denon ah-d600/7100 lub niższe modele z tej serii. Tylko przy nich okulary odpadają tak samo jak przy akg k550.
Macie pytania to walcie.
#audio #audioboners #sluchawki #sluchawkiboners
Komentarz usunięty przez moderatora
@klaklaklik: Zależy co masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora