Aktywne Wpisy

Fosfofruktokinaza +123
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
źródło: IMG_5307
Pobierz
JaZestarym +116
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Przecież w tej grze gra punktuje za nie zabijanie ludzi z broni i do tego jest zawsze kilka sposobów na zabicie celów. Oczywiście można zrobić r--ź i zabić wszystkich ludzi ale to tylko jeden sposób na przejście gry.
#gry #hitman
źródło: comment_vMAOPAUsFe1Ey5h568hwxvIHlt7eCNLK.jpg
Pobierz@testcba0001: rail shooterem nie jest ale w pewnym momencie wymusza przechodzenie na głośno a tak nie powinno być po za tym fabuła i stylistyka jest z-----a w tej grze mogli pójść drogą Blood Money albo wcześniejszych a nie udziwniać ten sam zabieg przeprowadzili w Splinter Cellu teraz to wogóle inna gra...
nie ważne jak byś się starał czyli coś jest nie halo tak jak by skłaniała cię do tego żebyś używał non stop focusa na wrogach. Po za tym tak jak mówiłem stylistyka jest nie ciekawa a większość poziomów jest tandetna i nie może się równać z BM.
Co do splinter Cella już od Conviction
@Gooby: Cóż, na tyle dawno grałem, że trudno mi z tym dyskutować. Nie pamiętam dokładnie. Na pewno dało się (jak dla mnie) dostatecznie