Wpis z mikrobloga

Jak można nazwać hitmana absolution rail shooterem i dostać pozytywną ocenę komentarza xD

Przecież w tej grze gra punktuje za nie zabijanie ludzi z broni i do tego jest zawsze kilka sposobów na zabicie celów. Oczywiście można zrobić r--ź i zabić wszystkich ludzi ale to tylko jeden sposób na przejście gry.

#gry #hitman
testcba0001 - Jak można nazwać hitmana absolution rail shooterem i dostać pozytywną o...

źródło: comment_vMAOPAUsFe1Ey5h568hwxvIHlt7eCNLK.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@testcba0001: Są acziwmenty które się dostaje za naparzanie spluwami, jak mi nie szło to robiłem krwawą łaźnie, też fajnie było. Ale jednak skradanie jest fajniejsze.
  • Odpowiedz
hitmana absolution rail shooterem i dostać pozytywną ocenę komentarza xD

@testcba0001: rail shooterem nie jest ale w pewnym momencie wymusza przechodzenie na głośno a tak nie powinno być po za tym fabuła i stylistyka jest z-----a w tej grze mogli pójść drogą Blood Money albo wcześniejszych a nie udziwniać ten sam zabieg przeprowadzili w Splinter Cellu teraz to wogóle inna gra...
  • Odpowiedz
@Gooby: Kumplu, ani w nowym Splinter Cellu, ani nowym Hitmanie nie kojarzę, żeby były jakieś większe momenty, który naprawdę wymuszały granie "głośno". Wprawdzie Hitmana przeszedłem bardzo dawno temu, ale mimo wszystko wydaje mi się, że praktycznie całość zrobiłem po cichu.
  • Odpowiedz
@Sad_Statue: Dlaczego mówię że na głośno ponieważ nie jest możliwe mieć wszystkich misji na najwiekszym rankingu
nie ważne jak byś się starał czyli coś jest nie halo tak jak by skłaniała cię do tego żebyś używał non stop focusa na wrogach. Po za tym tak jak mówiłem stylistyka jest nie ciekawa a większość poziomów jest tandetna i nie może się równać z BM.

Co do splinter Cella już od Conviction
  • Odpowiedz
nie ważne jak byś się starał czyli coś jest nie halo tak jak by skłaniała cię do tego żebyś używał non stop focusa na wrogach. Po za tym tak jak mówiłem stylistyka jest nie ciekawa a większość poziomów jest tandetna i nie może się równać z BM.

@Gooby: Cóż, na tyle dawno grałem, że trudno mi z tym dyskutować. Nie pamiętam dokładnie. Na pewno dało się (jak dla mnie) dostatecznie
  • Odpowiedz