Wpis z mikrobloga

Miał ktoś z was jakieś przygody z sklepem "cncprofi"?
Występują jako www.cncprofi.com oraz na allegro http://allegro.pl/sklep/2161784_cnc-profi

Albo ja mam pecha, albo co - zrobiłem zamówienie tydzień temu, ale zero kontaktu, zero odpowiedzi na maila, nie ma oczywiście przesyłki, 3x zadzwoniłem - cisza, nikt nie odbiera przez godzinę, a jak w końcu odebrał ktoś - to tak jakby odłożył słuchawkę/zawiesił połączenie...

#cnc #allegro
  • 10
  • Odpowiedz
@hrumque: Kiedyś mi szef kupił od nich wiertła, człowieku były tak naostrzone że gołym okiem było widać przesunięcie czubka i nierówne pióra, każde rozbijało otwór od 0,3 do 0,7mm. To mogło wiercić najwyżej w maśle xD
  • Odpowiedz
@petalchaser: ja jestem przygotowany, że oni chińszczyznę pchają, ale wg swojej strony - ją mają (a przynajmniej ja brałem ten towar, który świecił:

Dostępność: Jest

więc myślałem, że jak coś w PL już jest, to jest szansa że to w tydzień (zwłaszcza jak się wybiera przesyłkę kurierską) to dojdzie. Zwłaszcza że są jakieś 75km odemnie. A tu tydzień minął a ja nawet nie wiem, czy oni zamierzają mi to sprzedać,
  • Odpowiedz
@Gabu: piszesz, że z "ręki do ręki" - oni tam mają jakiś sklep fizyczny, zakład? Bo jak się wkurzę, to wsiadam jutro w auto i jestem u nich od rana pod drzwiami ;)
Tydzień zmarnowany, maszyna stoi bo się sprzęgło elastyczne pękło, zaraz weekend więc może bym nadgonił z robotą, a tu nic...
  • Odpowiedz