Wpis z mikrobloga

@sztilq: no ja nigdy w życiu nie byłam szczupła (jakoś bardzo gruba tez nie) , jakiś czas temu schudłam ponad 10 kg, a teraz po 1,5 roku utrzymywania wagi bum, dupa zaczęła rosnąć
@Hiisi: wiesz to też jest wewnętrzny sukces trochę :P Trzeba się z tym pogodzić i żyć. I tak ludzi zawsze grubsi będą hejtowani xD, że obiboczą się i nie ogarniają się, a prawdziwy obibok z dobrą przemianą będzie podziwiany ;3
@Hiisi: no XD, nie dostanę raka od gównojedznia ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale serio mówię koledzy lvl 23-24 nagle przybrali na masie jedząc to samo:D i to nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
@Hiisi: Jak to się dzieje, że w internecie i w opowieściach grubasy jedzą mało i zdrowo, uprawiają sport, a jak jestem z sklepie to jak widzę kogoś grubego to ZAWSZE ma jakieś gównoprodukty w koszyku, a jak spędzam z takim parę dni to akurat wtedy #!$%@? tak, że bym się pięć razy zrzygał i akurat żadnego nie mogę wyciągnąć na siłownię, rower, bieganie, kickboxing? To jest dopiero zagwozdka.
@Hiisi: Mleko tuczy podobnie jak cola. Każdego poranka na śniadanie pyszne pszenne bułeczki posmarowane margaryną i położonym plasterkiem mortadeli, do popicia mleko(oczywiście 0% bo tłuszcz tuczy(ʘʘ). Jesteś typowym przykładem grubasa o którym pisze @neib1
@Hiisi: Ok, to przybliż mi co jesz.
Przez 2 lata schudłem ponad 30 kg, a nie miałem zamiaru się odchudzać. Wyrzuciłem z jadłospisu śmieciowe wysoko przetworzone jedzenie, przestałem pić słodzone cukrem napoje, później ograniczyłem a w końcu całkiem wyeliminowałem pszenice. Efekty przyszły "same" bez liczenia kcal, bez chodzenia głodnym, bez ćwiczeń, bez żadnego wysiłku.
@DonMazuresko: no wlasnie! Ja #!$%@? wszystko co jest i dalej nie moge przytyć :/ gdzie tu jest sprawiedliwość? Ludzie którzy przez całe życie na ścisłej diecie cisną potrafią przytyć te 5-10kg a ja na pieprzonych fastfoodach chudnę.
@Hiisi: Niepotrzebny ból dupy moja droga. Ja mam zajebistą przemiane materii i od zawsze jestem chudy i nie mge przybrać na masie. Druga strona tego samego medalu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wojtouchy: Ale!Ale! Mam paru ziomali, co nie mogą przytyć i to nie jest raczej genetyka bo jak ja wbijam na mase, to ich diety i umiętności jedzenia pekaja szybko połowy nie mogą zjeśc. Zima, masa=księżycowa morda :D, z tego wniosek jest taki ze niektórzy muszą jeść do obrzygu cały czas, a ja musze rrobić śmieszną redukcje i chodzić #!$%@? z braku węgli :D( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡
Konkretnie trzeba systematyki i diety. Suplementów, sterydów i wszystkich innych gówien, w zależności od tego co chcesz osiągnąć "czas ucieka po #!$%@? robić coś pół roku jak możesz zrobic w miecha" xD. Waga startowa sie nie liczy.