Aktywne Wpisy

wykop +33
Dzień dobry, Wykopie!
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
JestemZielonka123 +396

" ...że jakobym mieszkał u kogoś w dupie i wyszedł i widział świat pierwszy raz i bym nie rozumiał co się dzieje, bo nigdy tego nie widziałem, ale takie fantastyczne wszystko jest"
#chwalesie #oswiadczeniezdupy #komputery
teraz rozważam emigrację na jeszcze większy
@Migajaca_dioda: jakaś dziwna ta wersja jaskini Platona.
Fantastyczne były matryce 16:10 za względu na spory obszar roboczy :)
Zgadza sie, na wiekszym monitorze wiecej widac i filmy oraz gry fajnie wygladaja, ale nie wiem ja czy mozecie sie gapic w taki monitor. Ja przesiadlem sie z 17 na 23, ale musialem oddac bo oczy nie wyrabialy.
moje oczy mają się dużo, dużo lepiej