Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Metylo +224
Tanie mieszkania są dla zarządu, dla ciebie areczku mamy tylko drogie mieszkania od flipera na drogi kredyt od banku xD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ludzie, zaraz dostane raka ale nie od fajek ( ͡° ʖ̯ ͡°) Sprawiłem sobie e-fajka i nie kupuje już tytoniu/papierosów. Ojciec ogólnie "hurr durr czemu to palisz pieniadze tylko sie marnuja jeszcze bardziej szkodliwe naukowcy mówili ja czytałem" wyjechał mi z kartką z wydrukowanym akapitem o e-papierosach TUTAJ. Normalnie ręce opadają, jakiś gównoserwis, śmiechłem już po 3 zdaniach, a reszty dopełnił glikol dietelynowy xD No ale mu już nie przetłumacze, będzie "ooo, ta ja wiem tu dobrze pisze ty na pewno coś sobie dopowiadasz i usprawiedliwiasz to jest dobra strona naukowcy potwierdzili, szkodliwe!!!1" A ja tylko śmiecham i mirkuje wapujac.
@Techies: prof. Prokop. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
DYREKTOR PIONU CONTENT i MARKETING: dr Agnieszka Starewicz-Jaworska
astarewicz@grupazpr.pl
tel. (+48) 0 603 645 689
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego rozpowszechniają Państwo informacje nieprawdziwe na temata składu liquidów do e-papierosów. W e-papierosach nie używa się glikolu dietylowego, a glikol propylenowy. Ponadto liquidy czy e-papierosy nie zawierają też nitrozoamin, te akurat tworzą się (w bardzo małych ilościach podczas odparowywania liquidu i są to wartości wręcz pomijalne.
https://lh3.googleusercontent.com/-cc3W4TFISns/US-oLI-_d6I/AAAAAAAACBQ/cxToLE0Kvcg/s720/Strona%25202.jpg
Tetrametylopirazyna jest stosowana jako dodatek aromatyczny do liquidów jednak nie występuje we wszystkich liquidach. Poza tym wykazano