Aktywne Wpisy
xPekka +1
Mirki, jak się rozliczacie z różowymi za mieszkanie? Zakładamy zwykła partnerkę, a nie żonę ani narzeczoną.
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Rachunku 50/50 to oczywiste, a jak podejść do raty kredytu? imo podejście typu 50% rynkowej ceny wynajmu 1 pokoju byłoby git, bo niezbyt spoko byłoby spłacać sobie kredyt hajsem różowej, jednak z drugiej strony jeśli ona nie ma swojego mieszkania to przecież nigdzie by nie wynajęła mieszkania za cenę samych rachunków xD pytanie hipotetyczne
#niewiemjaktootagowac #
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dzisiaj Pan przyszedł i tak się wykłucał że znalazłem mu numer do rzecznika praw konsumenta. Bardzo się pan zdziwił ^^
#praca ##!$%@? #prawo #zakupy #niewiemjaktootagowac
Śmieszą mnie ludzie ktorzy twierdzą że sami posiadają sklep i u nich mozna oddać a u mnie nie LOL
Umowy zawierane poza lokalem przedsiębiorstwa i na odległość to inna para kaloszy. Co prawda i tu i tu obowiązuje termin 10 dni na odstąpienie od umowy przez konsumenta. Jeśli chodzi o umowy zawierane na odległość, to za miejsce zawarcia umowy przyjmuje się właśnie lokal przedsiębiorstwa (taki paradox). ;)